Gümrük laboratuvarı kurulacak

İskenderun Belediyesi´nin mülkü olan ve kapanan Sarıseki Belediyesire ait hizmet binasının Doğu Akdeniz Gümrük ve Ticaret ve Gümrük Müdürlüğüne tahsisinin ardından ithalat ve ihracatta ihtiyaç duyulan gümrük laboratuvarının da kurul

GÜNCEL 6.07.2019 10:00:56 0
Gümrük laboratuvarı kurulacak

İskenderun/SES

İskenderun´da ihtiyaç duyulan laboratuvarın kurulma çalışmalarıyla ilgili bilgiyi İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli´ye gerçekleştirilen ziyaret sonrası İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı açıkladı. Tosyalı, yazılı açıklamasında, “Bir süredir İskenderun ve bölge ekonomisine büyük katkı sağlayacak olan gümrük laboratuvarının kurulması ile ilgili çalışma içerisindeydik. Daha önceleri gümrük tahlilleri için bölgemiz insanı şehir dışına gümrük laboratuvarı olan şehirlere gitmek zorunda kalıyordu. İskenderun´un geleceği için çok önemli bir adım bulunuyoruz” dedi.

Teknik bilgi önümüzdeki günlerde verilecek
İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İTSO Başkanı Levent Yılmaz, Akdeniz Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Uğur Ateş ile birlikte yatırıma katkı veren İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Türkay Dereli´yi makamında ziyaret ettiklerini belirten Tosyalı, “İskenderun´un geleceği için önemli adımlar atmaya devam edeceğiz. Kentimiz, bölge ve ülke ekonomisine büyük yarar getirecek olan gümrük laboratuvarı kuruluyor. Bu konuda ayrıntılı bilgi kamuoyuna açıklanacak” diye konuştu.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

Çiftçiler tarlalarına girerken izin alıyor

15 günde 13 kilometre kanalizasyon temizlendi

Yapı denetim firmalarının ‘el altından’ istediği rakamlar soru önergesi

79,5 milyon dolarlık 'gaz giderme tesisi’

Kaledibi'nde 2B çalışması

İskenderun'da DEAŞ operasyonu

Altınözü’nde “acele kamulaştırma"

"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

  • BIST 100

    10154,25%1,08
  • DOLAR

    32,36% -0,37
  • EURO

    34,70% -0,27
  • GRAM ALTIN

    2394,28% -1,16
  • Ç. ALTIN

    3876,85% -0,25