Tarih: 12.09.2017 11:30

Gündem tek oturumda bitti

Facebook Twitter Linked-in

Burak Milli/İskenderun

 İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil başkanlığında toplanan meclis, gündemindeki maddeleri görüşüp, karara bağladı. Toplantıya 6 meclis üyesi katılmadı.
Meclis gündeminde bulunan Sarıseki Mahallesi 47 nolu parsel ile Azganlık Mahallesi 106 ve 108 nolu parsellere yönelik çizilen 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi hakkındaki İmar Komisyonu Raporunun yetişmemesinden dolayı görüşülmesi bir sonraki oturuma ertelendi.
Meclis, gündeminde bulunan Sarıseki Mahallesi 790 nolu parselin bir kısmı ve bu parselin kuzeyinde yer alan kamuya terkli alana ilişkin hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi hakkındaki İmar Komisyonu Raporunu ve Denizciler Mahallesi, Bitişik mıntıkası 1712 nolu parsele yönelik çizilen 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği ile ilgili yazılı önerge hakkındaki İmar Komisyonu Raporu oybilirliğiyle kabul etti.
Dün yapılan tek oturumla eylül ayı toplantısını tamamlayan İskenderun Belediye Meclisi, ekim ayı toplantısının 02 Ekim Pazartesi yapılmasını kararlaştırdı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —