Güreş takımından 6 derece

Antakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü (GSK) Güreş Takımı, Altınözü´nde düzenlenen Aba Güreşleri Türkiye Şampiyonası´nda birçok derece elde etti.

SPOR 24.08.2022 14:13:31 0
Güreş takımından 6 derece

Antaka/SES

Antakya Belediyesinden 21 Ağustos Pazar günü yapılan şampiyonaya ilişkin yapılan açıklamada şunlara yer verildi: “Altınözü´nde düzenlenen Aba Güreşleri Türkiye Şampiyonası´nda Antakya Belediyesi GSK sporcularımızdan; 30.kg Mustafa Güven birinci, 35 kg Cuma Hanelçi ikinci, 45 kg Mehmet Hanifi Sarp birinci, 55 kg Hammut Hanelçi üçüncü, 70 kg Ali Kuyucu ikinci, 75 kg Abdurrahman Tekgöz üçüncü olarak bizleri gururlandırdı.”
Açıklamada, güreş takımının antrenörü Ali Arıkoğlu ve sporcuları tebrik eden belediye başkanı İzzettin Yılmaz´ın, 'Antakya´da güreşi seven ve bu spora yetenekli zengin bir potansiyelimiz var. Sporcuların başarıları ve ata sporumuz güreşin Antakya´da öneminin devam etmesi bizleri mutlu ediyor. Sporcuları, ailelerini, hocalarını ve bu başarıda emeği geçen herkesi kutluyorum' değerlendirmesini yaptı.

Mahkeme 'keşif istedi'

Hatay'ın yeniden yapılanması masaya yatırıldı

Bakanlıkta Suriye'deki Aleviler görüşüldü

Antakya'da kuş gribi

Ekmek 12,5 lira

MCG Tower davası 25 Haziran'a ertelendi

Meclis, 'fahri hemşerilik' vermedi

Bakanlar 6 Şubat anmasındaydı

Mehmet Tekin anıldı

Psikososyal destek merkezi Karaağaç'ta açıldı

SHD: Önlenebilir her ölüm sosyal cinayettir

Özel'le vali polemiği

Özel, 'sandık' istedi

Hatayspor, kaptan Erce'yle yolunu ayırdı

Yıkılan hastanede ölen 91 kişi anıldı

  • BIST 100

    9379,83%-1,10
  • DOLAR

    38,00% 0,08
  • EURO

    41,61% 0,05
  • GRAM ALTIN

    3641,18% -1,82
  • Ç. ALTIN

    6129,23% 0,00