“Güven ve istikrar mesajı vereceğiz”

AKP Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, 24 Haziran seçiminde Türkiye´nin ve Hatay´ın yeni bir bahara kavuşacağını belirterek, “24 Haziran seçimlerinde Hatay´ımızdaki her bir seçim sandığından Türkiye´ye güven ve istikrar mesajı vere

SİYASET 28.05.2018 10:49:42 0
“Güven ve istikrar mesajı vereceğiz”

İskenderun/SES

 izinde ‘kutlu yolculuğa devam´ kararı verileceğini vurgulayan Karasayar, “Bu bağlamda Yüce Milletimiz vefakârdır. Kendine hizmet neferliği yapanları asla unutmaz. Bu yüce vefaya güvenerek, diyorum ki, hamdolsun ki bu parti ve bu hareket millete asla sırtını dönmemiştir. Milletimizde AK Partinin elinden hep tutmuştur. Bu yönüyle 24 Haziran seçimlerinde AK Parti olarak kazanılan her fazla bir Milletvekilliği, geleceğe bir mesaj, Türk siyaseti açısından bir milat olacaktır” dedi.
Karasayar, “24 Haziran seçimlerinde demokrasi kazanacak” dediği açıklamasını şöyle sürdürdü: “Milletvekili olarak görev yaptığım süre içerisinde, Hatay´ımıza hizmet noktasında mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmış ve 4 dönem Milletvekili olmuş bir kardeşinizin bu canı bu bedende olduğu müddetçe de Hemşerilerime hizmet etmeye devam edeceğim. Bizim için aslolan davamızdır. Ve şahsını davasından önde görenler kaybetmeye mahkûmdur. Milletvekilliği esnasında beraber çalıştığımız, İl Başkanları, İlçe Başkanları, Belde Başkanları, Kadın Kolları Başkanları, Gençlik kolları Başkanları ve yönetimlerine ve bilcümle AK Patiye gönül vermiş tüm dava arkadaşlarıma, aziz hemşerilerime, vefalarından ve kadirşinaslıklarından dolayı minnet ve şükranlarımı sunuyor, Hakkımı helal ediyor, kendilerinden helallik diliyor, teşekkürü bir borç biliyorum. Biz nefis siyaseti hiçbir zaman yapmadık. Bizim siyasetimiz vefa siyaseti, vicdan siyaseti, sevgi siyaseti oldu her daim. Bu kutlu davada başım dik, alnım ak, Hatay´ı temsil etmenin onuru evlatlarıma ve torunlarıma bırakacağım en büyük şereftir. Aday adaylık süreci içerisinde Hatay ve AK Parti sevdalısı Milletvekili aday adayı kardeşlerimin, demokratik bir duruş göstererek, tatlı ve heyecanlı bir yarış içerisinde olmaları AK Partideki hizmet yarışımızın ne büyük sevda olduğunun ifadesidir. Çünkü bu dava ‘Zamanın, mekânın ve makamın ötesindeki bir anlayışla hırsını sevdasına, nefsini kalbine, öfkesini aşkına feda edenlerin´ davasıdır. Sadakatimizin makamlara bağlı olmadığı, adaylık süreci sona ermiş, listeler belirlenmiştir. Şimdi AK Partinin bayrağı altında olmanın gururu, milletimize ve Hatay´ımıza hizmeti ibadet kabul etmiş bir misyonun temsilcileri olarak bütün enerjimizi yapılacak seçimlere vermemiz gerekmektedir. Bu seçim sürecinde Ülkemiz üzerinde büyük oyunlar oynanmaktadır. Gezi olaylarında, 17-25 Aralık sürecinde, 15 Temmuzda Millet iradesiyle İktidar olan AK Partiyi yıkamayanlar şimdide 24 Haziran seçimlerinde şer cephesi oluşturuyorlar. İç ve dış mihraklar ile Müttefik sandığımız ülkeler FETÖ, PKK, PYD, gibi proje terör örgütleriyle işbirliği içerisinde bir yıpratma ve yıldırma eğilimi içerisindeler. Bu oyunu İnşallah Millet iradesiyle sandıkta bozacağız. Devletin bekası, Milletin geleceği, istiklal ve istikbal mücadelesi söz konusuysa gerisi teferruattır. 15 Temmuz´da verilen istiklal ve istikbal mücadelesinde olduğu gibi,15 Temmuz zaferimizi 24 Haziran´da taçlandırmak için sahadayız.”


Anahtar Kelimeler: orhan karasayar

"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10063,71%-0,19
  • DOLAR

    32,37% -0,14
  • EURO

    34,73% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2406,93% -1,14
  • Ç. ALTIN

    3882,72% -0,72