Güvenlik tedbirleri görüşüldü

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, dün geldiği Antakya´da Hatay Valiliğini ziyaret etti.

24.10.2017 10:47:50 0
Güvenlik tedbirleri görüşüldü

Hatay Valisi Erdal Ata, bakanlar Soylu ve Canikli´yi havaalanında karşılarken, valiliğe gelişlerinde ise vali yardımcıları, kaymakamlar ve kurum müdürleri tarafından karşılandı. 

Hatay Valiliği Şeref Defteri´ni imzalayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, daha sonra vali Ata ile makamında görüştü.
Hatay Valiliğinden yapılan açıklamada, 'Ziyarette vali Ata, ilimiz genelinde alınan güvenlik tedbirleri, Suriyelilere yönelik yapılan eğitim, sosyal, ekonomik destek ve yardım faaliyetleri hakkında sunum yaptı' ifadesini yer verildi.
Ziyarete Kilis Valisi Mehmet Tekinarslan, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş, İskenderun 39. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Tevfik Erkan Olgay, Hatay 2. Hudut Alayı Komutanı Albay Ahmet Gürbüz, Hatay Vali Yardımcıları Orhan Mardinli, Nursal Çakıroğlu ve Mahmut Hersanlıoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ve diğer yetkililer de katıldı.

Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

  • BIST 100

    9240,91%-0,71
  • DOLAR

    38,44% 0,02
  • EURO

    43,84% -0,22
  • GRAM ALTIN

    4093,28% -0,94
  • Ç. ALTIN

    6607,76% 0,28