Tarih: 06.01.2018 20:49

Güzelmansur: Aday değilim

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Halk Partisi, yarın Hatay İl başkanı, il yönetimi ile kurultay delegelerini seçecek. Mevcut il başkanı Mehmet Güzelmansur , kongrede aday olmayacağını açıkladı. Tek başkan adayı olarak görünen isim ise Servet Mullaoğlu.

CHP Hatay Olağan İl Kongresi yarın Antakya´da HATMEK salonunda saat 10.00´da başlayacak. Kongrede başkan adaylığı, yönetim ve kurultay delegelikleri için yeni seçilen ilçe yönetimlerinin tavrının da belirleyiciliğine dikkat çekilirken, il kongresi sonuçlarının Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, mevcut milletvekilleri ile bazı eski milletvekillerinin güçlerinin sınandığı platform olarak da değerlendirileceği ifade ediliyor. Salonda ikinci bir adayın çıkmaması durumunda çarşaf listeyle gidilmesi beklenen seçimde kulislerin hem il yönetimi hem de kurultay delegelikleri için anahtar listeler üzerinde yoğunlaştığı ifade ediliyor.

'Seçilecek arkadaşıma desteğe hazırım'

Gazetemize konuşan mevcut İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, “Aday değilim” dedi. Seçilecek yeni başkan ve yönetime başarı dileklerini ileten Güzelmansur, “Sonuçta biz partimizin bir neferiyiz. Bizim için koltuk olayı değil; en büyük makam parti üyesi olmak. Partimiz için elimden ne geliyorsa, seçilecek arkadaşımıza her türlü desteği vermeye hazırım. İnşallah başarılı olurlar” diye konuştu.
/resimler/2018-1/6/2115207914258.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —