Tarih: 15.06.2023 18:44

Halilbey’e doğalgaz çalışması başladı

Facebook Twitter Linked-in

3 bin konutun yararlanacağı ve AKSA Gaz tarafından yapılan çalışmanın ilk kazısı, Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Hatay-Osmaniye AKSA Gaz Bölge Müdürü Serhat Kasapoğlu, Siyasi Parti İlçe Başkanları, daire müdürleri ve belediye çalışanlarının katıldığı sade bir törenle gerçekleştirildi.

6 Şubat depreminde kentte yaşanan kayıp ve habara karşın AKSA Gaz olarak, AFAD ve yerel yönetimle birlikte gaz akışını hızlı bir şekilde sağladıklarını kaydeden Hatay-Osmaniye AKSA Gaz Bölge Müdürü Serhat Kasapoğlu, Halilbey mahallesi çalışmasında olduğu gibi yatırımları da sürdürdüklerini aktardı. Kasapoğlu, “Belen ilçemiz Halilbey mahallemizde 40 km’lik yatırım maliyeti olarak ise 53 milyon liralık bir bütçe ayırdık. Allahın izniyle 3 ay içerisinde vatandaşlarımız gaz kullanımına başlayacak” dedi.

Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz’ın ülkenin enerji politikasına ilişkin değerlendirme yaptığı törende Belen belediye Başkanı İbrahim Gül, mahallelerde ihtiyaçların giderilmesine yönelik yürütülen çalışmalara dikkat çekti, Halilbey mahallesindeki gaz ihtiyacı için de bürütülen çalışmanın olumlu sonuçlandığını aktardı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —