Tarih: 29.12.2021 16:59

Hassa Belediyespor: 2-Kırıkhangücü: 0

Facebook Twitter Linked-in

İskenderun/SES


Hatay Süper Amatör Liginde mücadele eden İskenderun Yıldız Spor, Arsuz deplasmanında Karaağaç Spor´u 5-0´lık skorla mağlup etti. Karaağaç sahasında oynanan maçı, Hatay bölgesi hakemlerinde Berat Buğra Çelik, Abdullah Semerci ve Abdullah Sürücü yönetti. Maçta, İskenderun Yıldız Spor´un gollerini 23 ve 81. dakikalarda Yusuf Yücedağ, 47 ve 49. dakikalarda Emrullah Öztekin, 41. dakikada da Murat Deliveli attı. Bu sonuçla Yıldız Spor, ligdeki puanını 18´e çıkartırken, A Grubunda Play-Off´ta mücadele etmeyi garantiledi. A Grubu lideri olan ve 16 puanı olan Samandağ Gençlerbirliği Spor da Play-Off´u garantileyen takımlar arasında yer aldı. Üçüncü takım ise yapılacak karşılaşmalar sonrası belirlenecek.
Hatay Süper Amatör Ligine mücadele eden İskenderun Meydan Spor, Dörtyol Belediye Spor´u 8-1 mağlup etti. İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında oynanan karşılaşmayı Hatay bölgesi hakemlerinden Hacı Hanifi Evgi, M. Münir Dadı ve Abdullah Semerci yönetti. Karşılaşmada Meydan Spor´un gollerini Muhammed Tuncer (3), Cuma Coşkun (2), Hasan Erdem, Muhammet Mert Meriç ile Adem Pasinli attı. Bu sonuçla Meydan Spor, Hatay Süper Amatör Ligindeki puanını 19´a yükseltti.
Hassa sahasında oynanan Hatay 1. Amatör Küme A Grubu karşılaşmasında, grup lideri Hassa Spor, Kırkhangücü Spor´u 2-0 mağlup etti. Grupta oynanan diğer karşılaşmada ise Samandağ Cilli Spor, Dörtyol Esnaf Spor´u 2-0 mağlup etti. Bu sonuçlarla Hatay 1. Amatör Küme A Grubunda Hassa Spor, 19 puan ile lider durumda bulunurken, 15 puanlı Dörtyol Esnaf Spor ikinci, 13 puan ile Samandağ Cilli Spor üçüncü, Arsuz Uluçınar Spor´da 12 puan ile dördüncü sırada yer alıyor.
Hatay 1. Amatör Kümede mücadele eden ASAŞ Spor, Gökdere Spor´u 7-0 yendi. Erzin Stadında yapılan karşılaşmayı Hatay bölgesi hakemleri Ahmet Soylu, Fatih Ateş ve Sadettin Arslan yönetti. Karşılaşmada Asaş Spor´un gollerini İsmail İsmail (3), Alper Karaca, Mahmut Can, Akın Atav ile Halil İbrahim kaydetti.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —