Hassa´da çevre yolu incelemesi
Hatay Vali Yardımcısı Orhan Mardinli, Karayolları 5. Bölge Müdürü Yakup Dost ve AKP Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman, Hüseyin Şanverdi ve Sabahat Özgürsoy Çelik ile Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Hassa Belediye Başkanı Abdur
Antakya/SES
Hassa´nın Akbez mahallesi merkezinde üç aydır devam eden çevre yolu çalışmalarını yerinde inceleyen heyet, çarşı esnafını da bilgilendirdi.
Hassa´nın Akbez mahallesi ile Buhara Mahalle kavşağında incelemede bulunan heyet, Akbez Mahallesi merkezinde üç aydır devam eden çevre yolu çalışmaları kapsamında yıkılan ve yıkılacak işyerleri hakkında ve yeni oluşturulacak yol güzergahı ve kavşaklar hakkında yöre halkı ve esnafını bilgilendirdi. İncelemeye ilişkin değerlendirmede bulunan Hatay Milletvekili Yayman, 'Devletimizin etkili ve yetkili organları olarak, sizlerin yanına geldik. Yapılan işi ve yapılacak çalışmaları hep beraber yerinde inceledik. Gelişen ve değişen Hassa´ya en güzel hizmeti vermek için buradayız. Yaşanılabilir bir kent yaşamı için gayret ediyoruz. Trafiği rahatlatacak ve esnafı daha canlı kılacak bir şehir planlaması için sizlerle beraberiz. Buna biz karar vereceğiz, Akbezli karar verecek, Hassalı karar verecek' değerlendirmesini yaptı. Milletvekili Yayman, yeni Türkiye düzenindeki yönetim anlayışının, halkın devletin ayağına değil, devletin halkın ayağına gitmek suretiyle hizmet götürmek olduğunu söyledi.
Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi
İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı
İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı
İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor
İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü
Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”
Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor
Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki
Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi
Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı
Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın
Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu
Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi
Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti
HBB'den grevdeki işçilere destek
-
BIST 100
15785,52%-0,55
-
DOLAR
44,46% 0,28
-
EURO
51,31% 0,12
-
GRAM ALTIN
6447,47% 3,23
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74




