Tarih: 14.01.2021 08:33

Hastalara hijyen seti

Facebook Twitter Linked-in

Evde ücretsiz sağlık hizmetlerini sürdüren Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı sağlık ekipleri, hijyen paketi dağıtımlarınını da gerçekleştiriyor.

Devam eden hizmetler hakkında bilgi veren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Sosyal belediyeciliğin gereği olarak vatandaşlarımızı iyi günde kötü günde yalnız bırakmıyoruz. Belediye olarak yaşlı, hasta ve engelli vatandaşlarımızın her zaman yanlarında olmaya yeni yılda da devam ediyoruz. Ücretsiz sağlık hizmetlerimiz ile vatandaşlarımızın derdine derman olmaya oluyoruz' dedi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ekiplerin ayrıca koronavirüs ile mücadele kapsamında tedavileri devam eden yaşlı vatandaşlara hijyen seti dağıtımı yaptıklarını belirtti. Evde sağlık hizmetlerini önemsediklerini kaydeden Tosyalı, “Evde sağlık hizmetleri kesintisiz süren bir hizmet. Ben de fırsat buldukça bu hizmetimizden yararlanan vatandaşlarımızı ziyaret ediyorum. Bu vesileyle tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum.Sağlıklı günler diliyoruz' şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —