Tarih: 19.12.2018 10:20

Hatay Amatör Ligi

Facebook Twitter Linked-in

Orhan Yıldız/İskenderun

İskenderun Beş Tammuz Stadı dış sahasında oynanan karşılaşmasında Antakya FK. takımı, Körfez İskenderun Spor´u 3-1 mağlup etti. Maçta, Antakya FK. takımının gollerini Ömer Şimşek (2) ve Selim Kıyılı atarken, Körfez İskenderun Spor´un tek golünü Fırat Aksoy kaydetti. Karşılaşmada Körfez İskenderun Spor´dan Fırat Aksoy kırmızı kart gördü.
Bu sonuçla Antakya FK takımı, ligdeki puanını 28´e çıkartırken, Körfez İskenderun Spor da 24 puanda kaldı.
Aynı ligde mücadele eden Dörtyol Esnaf Spor ise, sahasında konuk ettiği Yayladağı Spor, 3-3 berabere kaldı ve iki takım da sahadan birer puanla ayrıldı.

Güneylerspor, gençlerde averajla lider
Hatay Amatör Gençler Ligi maçları da sürüyor.
Hatay Amatör U 15 Gençler Liginde mücadele eden Güneylerspor, Kırıkhan Belediye Spor takımını 2-1´lik skorla yenerek, averajla grup birincisi oldu.
Kırıkhan´da oynanan maçta rakipleri Kırıkhan Belediye Spor U 15 takımını yenerek grup birinci olduklarını ifade eden Güneylerspor U15 takımı antrenörü Sefer Koca, 'İlk maçta güzel oynamamıza rağmen 2-1 kaybetmiştik 1-0 öndeyken 2-1 mağlup olmuştuk. Bu maçın telafisini bu maçta yaptık. Takımlar ilk yarıda birbirine üstünlük sağlayamadı. İkinci yarıda iyi mücadele ile 55. dakikada Yaşar Karakuş´un attığı golle takım 1-0 öne geçti. 65. dakikada Batuhan Canbolatla durumu 2-0 yaptık. Ancak ikinci golün heyecanıyla hata yaptık ve bir gol yeyince maç 2-1 bitti. Oynayacağımız iki maçı da almayı hedefliyoruz' değerlendirmesini yaptı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —