Hatay Amatör Ligi müçları sürüyor

Hatay´da amatör lig maçları, ilin farklı kent ve sahalarda yapılan karşılaşmalarla devam ediyor.

SPOR 24.12.2019 11:01:28 0
Hatay Amatör Ligi müçları sürüyor

Orhan Yıldız/İskenderun

Efsane Spor, 6-0 yendi

Hatay 2. Amatör Ligi B Grubunda mücadele eden İskenderun Efsane Spor, Arsuz İlk Adım Spor´u 6-0´lık skorla mağlup etti. Arsuz Belediyesi Karaağaç Spor Tesislerinde oynanan karşılaşmada İskenderun Efsane Spor´un gollerini Buğra Azak (3), Seymen (2) ile İsa Doğan attı. Bu sonuçla Efsane Spor, ligdeki puanını 27´ye yükseltti ve grup liderliğini sürdürdü.

U 19 gençler ligi
Hatay 1. Amatör U 19 Gençler Ligi B Kategorisinde mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Spor, Nardüzü Gençlik Spor´u 3-0 mağlup etti. İskenderun beş Temmuz Stadı dış sahada oynanan karşılaşmada 5 Temmuz İskenderun Spor´un gollerini Kaan Piren, Berkay Turunç ve Oğuzhan Tekerek attı. Bu sonuçla 5 Temmuz İskenderun Spor ligdeki puanını 36´ya çıkardı ve grup liderliğini korudu.
Hatay 1. Amatör U 16 Gençler Ligi C Kategorisinde mücadele eden İskenderun kayra Spor, İskenderun Yıldız Spor´u 6-1 etti. İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında oynanan karşılaşmada sahadan üç puanla ayrılar Kayra Spor, ligin bitmesine bir hafta kala puanını 43´e çıkardı ve grup şampiyonluğunu garantiledi.
Ligde oynanan diğer karşılaşmalarında ise şu sonuçlar alındı:
İskenderun Poyraz Spor: 4-Dörtyol Esnaf Spor: 1
Arsuz İlk Adım Spor: 2-Yükseliş koleji: 0
İskenderun Efsane Spor: 2-5 Temmuz İskenderun Spor: 0
Karaağaç: 8-Nardüzü: 1.

Şampiyonlar kupalarını aldı
Hatay 1. Amatör U 14 Gençler Liginde mücadele eden ve kendi gruplarında şampiyon olan İskenderun Efsane Spor ile Arsuz İlk Adım Spor takımları kupalarını Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan yardımcılarından Mustafa Bayraktar verdi.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

Tarihi hamam yıkımda da hasar aldı

Mimarlar çağrı: Süre uzatılmalı, destek arttırılmalı

Plana itirazın son günü 20 Haziran

Gülcihan’a arıtma tesisi geliyor

İş insanı Atilla Demirkent yaşamını yitirdi

TOKİ, Arsuz'da arsa satıyor

Arsuz'da yoğunluk yine 'zirveye' ulaştı

Kurban Bayramı kutlandı

Otogarda 'bayram denetimi'

Resmi bayramlaşma bugün

Hatay’da kuraklık kapıda

  • BIST 100

    11256,56%0,81
  • DOLAR

    41,31% 0,07
  • EURO

    48,80% 0,03
  • GRAM ALTIN

    4857,11% 0,01
  • Ç. ALTIN

    7960,71% -0,42