Hatay, B grubunda

Avrupa kadın basketbol şampiyonası olan ve kulüpler düzeyindeki en prestijli organizasyonu kabul edilen EuroLeague´de Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı´nın mücadele edeceği grup belli oldu.

SPOR 9.07.2018 09:52:28 0
Hatay, B grubunda

EuroLeague´nin kura çekimine beşinci torbadan katılan Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Fenerbahçe ile birlikte B Grubu´nda yer aldı. Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımının diğer rakipleri ise Dynamo Kursk, Sopron Basket, CB Avenida, Flammes Carolo Basket takımları oldu. Wisla Krakow/Olympiacos ve Reyer Venezia/TTT Riga eşleşmelerinin galipleri de aynı grupta mücadele edecek.

Kura çekimine göre, Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, sezonun ilk maçında İspanya temsilcisi CB Avenida ile karşı oynayacak. 24 Ekim 2018´de kendi saha ve seyircisi önünde EuroLeague sezonunu açacak olan Hatay takımı, sezonun son karşılaşmasını da 20 Şubat 2019´da Dynamo Kursk ile oynayacak.

Anahtar Kelimeler: HBB Spor

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

68 konuta 'boşaltın' tebligatı

Öğrenciler, öğretmenlerini istedi

Zirai don, üreticiyi etkiledi

"Taş ocağı istemiyoruz"

Katledilen kadınlar için sessiz oturdular

Meslekte 30 yılı doldurdular

Belen Erasmus ekibi Portekiz kursuna katıldı

Dik, Footvolley başkan yardımcı

“Deprem sonrası şiddet arttı”

Yayman, yeniden baş temsilci

  • BIST 100

    10870,57%0,43
  • DOLAR

    40,87% 0,13
  • EURO

    47,80% 0,43
  • GRAM ALTIN

    4384,09% 0,14
  • Ç. ALTIN

    7056,83% 0,08