Hatay, belediyecilikten mahrum kaldı

Hatay, belediyecilikten mahrum kaldı

31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde Hatay´da büyükşehir belediyesi ve 15 ilçenin tamamında seçimlere katılan Saadet Partisi (SP), düzenlediği basın toplantısıyla adayları tanıttı.

İskenderun/SES

Antakya´da düzenlenen toplantıda konuşan SP Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Necmettin Çalışkan, Hatay´ın uzun yıllar belediyecilik hizmetlerinden mahrum kaldığını söyledi.
Narin Otel´de düzenlenen kahvaltılı toplantıya partinin Hatay il ve ilçe yöneticileri ve 31 Mart seçimlerine katılan belediye başkan adayları katıldı. Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe, ilçe başkanları, belediye başkan adaylarının da katıldığı toplantıda konuşan SP GİK Üyesi Necmettin Çalışkan, 31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerde, Ankara ve İstanbul´dan sonra seçim sonucu en merak edilen şehirlerin başında Hatay´ın geldiğini söyledi. Hatay´ın uzun yıllardır belediyecilik hizmetlerinden mahrum kaldığını ifade eden Çalışkan, 31 Mart seçimini partisinin adaylarının kazanmasıyla birlikte Hatay´ın hizmet almaya başlayacağını belirtti. Çalışkan, “Belediye seçimlerinde partilerden çok adaylar konuşur. Partilerden çok projeler, kadrolar konuşur' dedi ve partisinin bu seçimdeki sloganını ´dürüstlük´ üzerine kurduğunu söyledi.

'Önce kutuplaşmanın önüne geçmemiz lazım'
SP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Yıldız da, 31 Mart´taki seçimleri kazanacaklarını anlatarak, şöyle konuştu: 'Yapacağımız hizmetler için iddialıyız. Bunun için de hazırız. Kazanmak için yola çıktık. hatay´a hizmet etmek için buradayız. Hatay´ın alt ve üst alanlarda ciddi sıkıntı ve sorunları var. Biz bu sorunları israf etmeden, işi ehline vererek şeffaf bir yönetimle üstesinde geleceğimize inanıyoruz. Hatay´ın birçok sıkıntısı var ama önce kutuplaşmanın önüne geçmemiz lazım. Bu bir yerel yönetim seçimi ama bazı kişiler seçimi merkezi seçim havasına sokmaya çalışıyor. Biz kucaklayıcı üslupla kutuplaşmanın önüne geçeceğiz ve memlekete en güzel hizmetleri yapacağız.'
SP´nin aday tanıtım toplantısına İskenderun Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Çelik, Arsuz Belediye Başkan adayı Orhan Kaya, Belen Belediye Başkan adayı Zekeriya Eğe, Payas Belediye Başkan adayı Recep Baysal, Dörtyol Belediye Başkan adayı Murat Karakoyun, Erzin Belediye Başkan adayı Mustafa Ertaç, Antakya Belediye Başkan adayı Fahri Serdar Özal, Altınözü Belediye Başkan adayı Mehmet Yüksek, Kırıkhan Belediye Başkan adayı Atilla Erol, Yayladağı Belediye Başkan adayı Serkan Oğuz Uğraş, Samandağ Belediye Başkan adayı Halil İsmail Önal, Kumlu Belediye Başkan adayı Uğur Ural, Defne Belediye Başkan adayı Adnan Mansuroğlu, Reyhanlı Belediye Başkan adayı Zabit Çelik ve Hassa Belediye Başkan adayı:Mustafa Yavşalak da katıldı.



"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

CHP, 'ön seçime' devam ediyor

Grev 273. gününde

Hatay, kurak iller arasında

Üniversite alanına, 'sanayi alanı' kararı

İskenderun Engelliler, Avrupa Kupası'nda oynayacak

AÇKD: Dikmece’nin yüzde 80’ine el konuldu

Atık bertarafına 50 milyon hibe çabası

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

Muammer Aksoy Caddesi 3 şeritli oldu

Suriye'deki katliam Cevevi'ne protesto edildi

Kurum, 'fahri hemşehrilik beratını' aldı

HTO'dan 56 hekime plaket

Hekimler 14 Mart'ta buluştu

"Tozlu havada maske kullanın"

Prof. Yılmaz'dan gastroenteroloji bilgilendirmesi

Yükleniyor

  • BIST 100

    10228,40%0,39
  • DOLAR

    39,81% 0,04
  • EURO

    46,88% 0,27
  • GRAM ALTIN

    4275,38% 0,39
  • Ç. ALTIN

    6808,69% 0,00