Hatay, berabere kaldı: 1-1

Süper Lig´de mücadele eden Atakaş Hatayspor, sahasında konuk ettiği Sivasspor ile1-1 berabere kaldı.

SPOR 4.11.2020 10:18:22
Hatay, berabere kaldı: 1-1

İskenderun/SES

Karşılaşmada Sivasspor´un golünü 6. dakikada Grade atarken, Hatayspor´un golü ise 8. dakikada Akintola´dan geldi. Hataysporlu Riberio 83. dakikada ikinci sarı kart cezalısı olarak saha dışında kaldı.
Antakya Atatürk Stadında oynanan maçı, Sivaslı olan Hatay Valisi Rahmi Doğan da eşi Gülden Gülüzar Doğan ile birlikte tribünden izledi. Maç sonrası değerlendirmede bulunan vali Doğan, 'Bu maç benim için çok heyecanlı oldu. Güzel bir oyun izledik her iki takımı da ortaya koymuş oldukları mücadeleden dolayı gönülden kutluyorum' dedi. Maçı izleyenler arasında Gaziantep Valisi Davut Gül, 8. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Orhan Akkurt, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hatay Vali Yardımcıları Aydın Tetikoğlu ve Nursal Çakıroğlu, Hatay İl Jandarma Komutanı Albay Emrullah Büyük ve Hatay İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz da bulundu.
Hatay Valisi Doğan, Demir Grup Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ve beraberindeki heyeti de makamında kabul etti. Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, ziyarette Demir Grup Sivasspor yönetimi ile sohbet eden vali Doğan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, seyredenlerin keyif alacağı güzel bir müsabaka olması temennisinde bulundu. Otyakmaz ve beraberindeki heyeti de misafirperverliği ve kabulünden dolayı Vali Doğan´a teşekkür etti ve takımın formasını hediye etti.

Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi

İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı

İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı

İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor

İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü

Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”

Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor

Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki

Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi

Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı

Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın

Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu

Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi

Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti

HBB'den grevdeki işçilere destek

  • BIST 100

    15873,27%-1,56
  • DOLAR

    44,34% 0,02
  • EURO

    51,22% -0,11
  • GRAM ALTIN

    6245,63% -2,76
  • Ç. ALTIN

    10614,40% -3,08