Tarih: 09.01.2021 17:36

Hatay, Beşiktaş´ı durdurdu: 2-2

Facebook Twitter Linked-in

Antakya Atatürk Stadında dün akşam oynanan ve hakemler Ali Palabıyık, Serkan Olguncan ile Serkan Çimen´in yönettiği maça, Hatayspor, Akın Alkan, Billong, Aabid, Boupendza (dk. 90+3 Mirkan Aydın) Selim (dk. 80 Kamara), Pablo Santos, Mesut Çaytemel, Akintola, Traore (dk. 74 Sackey), Ribeiro), Popov kadrosuyla sahaya çıktı. Beşiktaş´ın kadrosunda ise şu isimler yer aldı: Ersin Destanoğlu, Rosier, Josef de Souza, Atiba, Aboubakar, Larin, Ghezzal (dk. 68 Nkoudou), Necip Uysal (dk. 63 Oğuzhan Özyakup), N´Sakala), Welinton, Vida.

Karşılaşmada golleri 7. ve 23 dakikada Boupendza (Atakaş Hatayspor), 6 dakikada Aboubakar ve 41. dakikada Larin (Beşiktaş) kaydetti. Bu sonuçla, Süper Lig takımları Atakaş Hatayspor ile Beşiktaş´la 2-2 berabere kaldı ve sahadan birer puanla ayrıldı. Maçta, Aabid, Boupendza, Billong, Pablo Santos (Atakaş Hatayspor) ile Welinton (Beşiktaş) sarı kart gördü.

Karşılaşmanın 6. dakikasında Beşiktaş, Vincent Aboubakar´ın golü ile öne geçti. Bu dakikada sağ kanattan Rachid Ghezzal´ın gönderdiği opla buluşan Aboubakar, topu ağlarla buluşturdu: 0-1.

Maçın 7. dakikasında atak geliştiren Hatayspor, Boupendza´nın golü ile eşitliği yakaladı. Bu dakikada sağ kanattan Popov´un kullandığı taç atışındla topla buluşan Akintola, pasını ceza sahasındaki Boupendza´yıe verd. Kale önünde topla buluşan Boupendza, topu ağlara gönderdi: 1-1.

Karşılaşmanın 23. dakikasında sol kanattan gelişen Hatayspor atağında Mesut Çaytemel´in pasıyla ceza sahasında topla buluşan Boupendza, çalışmadığı rakiplerini geçti ve topu filelere gönderdi: 2-1.

Maçın 41. dakikasında Beşiktaş´ın Ghezzal ile sağ kanattan kullandığı kornerde Larin, Akın Alkan´ın boşa çıkmasından da yararlanarak kafa vuruşuyla topu n ağlara gönderdi ve karşılaşmanın skorunu eşitledi: 2-2. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

Karşılaşmayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hatay Milletvekilleri Suzan Şahin, İsmet Tokdemir ve Mehmet Güzelmansur da izledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —