Hatay, briç turnuvasına ev sahipliği yaptı

Türkiye´nin en büyük briç organizasyonlarından biri olarak kabul edilen Çukurova İkili Şampiyonası, 204 oyuncunun katılımı ile EXPO 2021 Hatay etkinlikleri kapsamında Antakya´da yapıldı.

SPOR 3.03.2022 10:19:11 0
Hatay, briç turnuvasına ev sahipliği yaptı

Antakya/SES

Hatay Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Briç Federasyonu´nun işbirliğiyle düzenlenen turnuvanın açılışını HBB Başkanı Lütfü Savaş yaptı.
Turnuvanın açılışında konuşan HBB Başkanı Savaş, bu önemli organizasyona ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Savaş, briç sevdalılarına başarı diledi.

Kültürel faaliyetler EXPO alanlarında
Gelecekte de birçok etkinliğin Hatay´da yapılması için çalışmaların sürdüğünü söyleyen Savaş, “Hem Antakya´da hem de Arsuz´da bulunan EXPO alanları bundan sonra büyük festivallere, fuarlara, briç ve satranç gibi akıl oyunlarının turnuvalarına ev sahipliği yapacak. Bu iki mekân artık Hatay halkımızın tüm kültürel, sportif, eğitim faaliyetlerine hizmet verecek” dedi.

Merçil´den destek teşekkürü
HBB Başkanı Savaş´a desteği ve ev sahipliği için teşekkür eden Türkiye Briç Federasyonu Başkanı Yasemin Merçil, “Bu önemli turnuva bu sene Hatay´ın misafirperverliğinde burada yapılıyor. Turnuvayı EXPO etkinlikleri çerçevesine aldık. Belediye Başkanımız Lütfü Bey´e desteklerinden ötürü çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Hatay´ın ev sahipliğinde önemli turnuvada sporcular; Karışık, Açık, Senyor ve Genç kategorilerinde mücadele etti.
İki gün süren turnuva öncesinde Lütfü Savaş, Türkiye Briç Federasyonu Başkanı Merçil, Antakya Briç Kulübü Başkanı Selim Çelenk ve İskenderun Briç Kulübü üyesi Mahir Taner ile gösteri maçı yaptı. Antakya Expo alanındaki gösteri maçını federasyon yetkilileri ve milli sporcular da takip etti.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Hatay ormanları yanıyor

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

25 yıl sonrasının Arsuz'unu planladılar

Milletvekili Özel; “İskenderun Şehir Hastanesi ve TOKİ konutlarına ulaşım rahatlayacak”

Bakan Yumaklı: Soğutma çalışmalarına başlandı

Sivas katliamda yaşamını yitirenler, İskenderun'da anıldı

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar’dan Hatay ve Kilis’te tarımsal inceleme

Kabotaj Bayramı kutlandı

CHP'li Servet Mullaoğlu: "Partimize yönelik saldırılar siyasi darbe girişimidir"

AKP'den genişletilmiş il danışma meclisi toplantısı

Renan Koen kültürel miras için seslendirdi

Şehit Pamir'e 'park yasağı'

  • BIST 100

    10871,08%0,16
  • DOLAR

    41,92% 0,16
  • EURO

    48,87% 0,08
  • GRAM ALTIN

    5335,41% -0,49
  • Ç. ALTIN

    8944,84% -1,95