Hatay, briç turnuvasına ev sahipliği yaptı

Hatay, briç turnuvasına ev sahipliği yaptı

Türkiye´nin en büyük briç organizasyonlarından biri olarak kabul edilen Çukurova İkili Şampiyonası, 204 oyuncunun katılımı ile EXPO 2021 Hatay etkinlikleri kapsamında Antakya´da yapıldı.

Antakya/SES

Hatay Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Briç Federasyonu´nun işbirliğiyle düzenlenen turnuvanın açılışını HBB Başkanı Lütfü Savaş yaptı.
Turnuvanın açılışında konuşan HBB Başkanı Savaş, bu önemli organizasyona ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Savaş, briç sevdalılarına başarı diledi.

Kültürel faaliyetler EXPO alanlarında
Gelecekte de birçok etkinliğin Hatay´da yapılması için çalışmaların sürdüğünü söyleyen Savaş, “Hem Antakya´da hem de Arsuz´da bulunan EXPO alanları bundan sonra büyük festivallere, fuarlara, briç ve satranç gibi akıl oyunlarının turnuvalarına ev sahipliği yapacak. Bu iki mekân artık Hatay halkımızın tüm kültürel, sportif, eğitim faaliyetlerine hizmet verecek” dedi.

Merçil´den destek teşekkürü
HBB Başkanı Savaş´a desteği ve ev sahipliği için teşekkür eden Türkiye Briç Federasyonu Başkanı Yasemin Merçil, “Bu önemli turnuva bu sene Hatay´ın misafirperverliğinde burada yapılıyor. Turnuvayı EXPO etkinlikleri çerçevesine aldık. Belediye Başkanımız Lütfü Bey´e desteklerinden ötürü çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Hatay´ın ev sahipliğinde önemli turnuvada sporcular; Karışık, Açık, Senyor ve Genç kategorilerinde mücadele etti.
İki gün süren turnuva öncesinde Lütfü Savaş, Türkiye Briç Federasyonu Başkanı Merçil, Antakya Briç Kulübü Başkanı Selim Çelenk ve İskenderun Briç Kulübü üyesi Mahir Taner ile gösteri maçı yaptı. Antakya Expo alanındaki gösteri maçını federasyon yetkilileri ve milli sporcular da takip etti.



"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

CHP, 'ön seçime' devam ediyor

Grev 273. gününde

Hatay, kurak iller arasında

Üniversite alanına, 'sanayi alanı' kararı

İskenderun Engelliler, Avrupa Kupası'nda oynayacak

AÇKD: Dikmece’nin yüzde 80’ine el konuldu

Atık bertarafına 50 milyon hibe çabası

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

Muammer Aksoy Caddesi 3 şeritli oldu

Suriye'deki katliam Cevevi'ne protesto edildi

Kurum, 'fahri hemşehrilik beratını' aldı

HTO'dan 56 hekime plaket

Hekimler 14 Mart'ta buluştu

"Tozlu havada maske kullanın"

Prof. Yılmaz'dan gastroenteroloji bilgilendirmesi

Yükleniyor

  • BIST 100

    10275,80%0,46
  • DOLAR

    39,84% 0,11
  • EURO

    46,95% 0,39
  • GRAM ALTIN

    4274,15% 0,36
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20