Hatay, Galatasaray´a hazırlanıyor

Süper Lig´de geçen haftayı ´bay´ (dinlenen takım) olarak geçiren Atakaş Hatayspor, bu hafta İstanbul´da oynayacağı Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

SPOR 2.12.2020 14:09:38 0
Hatay, Galatasaray´a hazırlanıyor

Akın Bodur/İskenderun

Atakaş Hatayspor Kulübunden yapılan açıklamaya göre, Bordo-Beyazlı takım, Antakya´daki Osman Çalgın Tesisleri´nde teknik direktör Ömer Erdoğan yönetiminde antreman yaptı. İdmana ısınma hareketleriyle başlayan Atakaş Hataysporlu futbolcular, pas, 5´e 2 top kapma ve hava topu, dar alan çalışması ve çift kale maç yaptı.
Öte yandan Galatasaray´dan Omar ile Babel´in koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine Atakaş Hatayspor karşılaşmasında oynayamayacağı, sakatlarla birlikte en az 5 Galatasaray oyuncusunun sahada yer almayacağı belirtiliyor.

Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

  • BIST 100

    9538,67%-1,34
  • DOLAR

    38,84% 0,09
  • EURO

    43,77% 0,14
  • GRAM ALTIN

    4097,28% 1,69
  • Ç. ALTIN

    6626,03% 0,37