Hatay Spor, tek golle yendi

Spor Toto 1. Ligi

SPOR 24.12.2019 11:17:59 0
Hatay Spor, tek golle yendi

Antakya/SES

TFF Spor Toto 1. Liginde mücadele eden Hatay Spor, sahasında konuk ettiği Adana Spor´u 1-0 yendi.
Antakya Atatürk Stadında oynanan ve hakemler Kutluhan Bilgiç, Hüsnü Emre Çeliml ile Gökmen Baltacı´nın yönettiği karşılaşmaya Akın, Kubilay (Muhammed), Rayane, Selim, Mesut, Sadi, Furkan, Lotetekax, Yusuf, Helder (Alican) ve Caner (Idır) kadrosuyla sahaya çıkan Hatayspor, attığı tek golle sahadan 3 puanla ayrıldı ve ligdeki puanını 36´ya çıkararak, grup liderliğini sürdürdü. Maçın tek golünü karşılaşmanın 66. dakikasında Selim Ilgaz attı.

Savaş, Hatayspor´a desteğe çağırdı
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, TFF Spor Toto 1. Liginde mücadele eden ve Süper Lig yolunda ilerleyen Hatayspor´un bir üst lige çıkmak için çabaladığı yolun sonunun şampiyonluk olması istediğini belirtti.
Hatayspor taraftarına seslenen Savaş, 'Takımımız Süper Lig hedefine emin adımlarla ilerliyor. 2016 yılında 3. Lig´e düşmek üzere olan takımımız yaptığımız doğru planlama ve atılımlarla bugün Süper Lig´in en güçlü adayı olarak anılıyor. İnanıyorum ki bu yolun sonu şampiyonlukla tamamlanacak. Hataylı hemşehrilerim ve Hatayspor´un büyük taraftarı şampiyonluğa inanmalı. Saha içinde ve dışında tek yürek olmalı ve takımına destek çıkmalı. Şehrin tüm caddelerini bordo-beyaz renklerle, bayraklarla, formalarla donatmalı. Çünkü bu yolun sonu şampiyonluk. Hatayspor, Hataylıların takımıdır. Hatayspor, Yayladağı´ndan Erzin´e kadar tüm şehrin takımıdır. Şimdi herkesi Süper Lig yolundaki Hataysporumuza destek olmaya davet ediyorum. Yer gök bordo-beyaz olsun. Hatayspor şampiyon olsun' değerledirmesinde bulundu.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

68 konuta 'boşaltın' tebligatı

Öğrenciler, öğretmenlerini istedi

Zirai don, üreticiyi etkiledi

"Taş ocağı istemiyoruz"

Katledilen kadınlar için sessiz oturdular

Meslekte 30 yılı doldurdular

Belen Erasmus ekibi Portekiz kursuna katıldı

Dik, Footvolley başkan yardımcı

“Deprem sonrası şiddet arttı”

Yayman, yeniden baş temsilci

  • BIST 100

    10980,98%0,47
  • DOLAR

    40,89% 0,04
  • EURO

    47,78% 0,17
  • GRAM ALTIN

    4392,60% 0,28
  • Ç. ALTIN

    7051,98% 0,00