Hatay, üniversitelinin ´ders alanı´

Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğretim görevlileri ve öğrencileri, Hatay Valisi Erdal Ata´yı ziyaret etti.

GÜNCEL 9.10.2018 10:39:51 0
Hatay, üniversitelinin ´ders alanı´

İskenderun/SES

 Akademisyen ve öğrencilerden oluşan konuklarını makamında kabul eden vali Ata, Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencilerinin uygulamalı dersleri arasında bulunan “ŞBP 4007 Şehircilik Projesi 7” kapsamında Hatay´da yapacak çalışmalar hakkında bilgi aldı, proje aşamalarında destek olacaklarını ifade etti.
Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, geçtiğimiz aylarda vali Ata´yı ziyaret ederek proje hakkında bilgi veren Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, şehir ve Bölge Planlama Bölümü uygulamalı derslerinden “ŞBP 4007 Şehircilik Projesi 7” kapsamında 2018-2019 öğretim yılında “Hatay İl Bütünü” çalışma alanı olarak seçilmişti Kentin mekânsal yapısını belirleyen fiziki, sosyal, ekonomik, yönetsel, kültürel değerlerin araştırılması ve analizine yönelik çalışma yapılabilmek için 37 öğrenci ve 6 öğretim üyesi 13 Ekim´e kadar Hatay´da bulunacak.

Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

  • BIST 100

    9380,95%0,45
  • DOLAR

    38,03% 0,37
  • EURO

    43,19% 1,53
  • GRAM ALTIN

    3958,03% 2,24
  • Ç. ALTIN

    6383,07% 2,67