Hatay Havalimanı yolcusuz uçuş süresi 16 Haziran'a uzatıldı

6 Şubat depremlerinde pistinin büyük bir bölümü hasar gören Hatay Havalimanı’na inecek uçakların yolcusuz uçuş süresi Haziran ayına kadar uzatıldı.

EKONOMI 11.05.2023 11:06:00 0
Hatay Havalimanı yolcusuz uçuş süresi 16 Haziran

 

 

Depremlerde pisti ağır hasar alan Hatay Havalimanı'nda uçuş sıkıntısı yaşanmaya devam ediyor. Depremler sonrasında hasar gören piste kısa sürede onarım işlemi yapılmıştı. Ancak yapılan işlem sonrası pistle ilgili sorunlar bitmedi.

Air Port sitesinde yer alan habere göre Yapılan incelemeler sonrasında Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ), daha önce 17 Mayıs'tan itibaren yolculu inişlere açılması planlanan pisti yeniden notamlayarak bu süreyi Haziran ayına kadar uzattı.

DHMİ tarafından yayımlanan yeni notam ile Hatay Havalimanı'na giden uçaklar 16 Haziran 2023'e kadar boş veya insani yardım kuruluşu gibi yetkili kurumların personelleri ile gitmeye devam edecek.

Dönüş seferlerinde ise yolculu uçuş yapılmaya devam edecek.

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

  • BIST 100

    10228,40%0,39
  • DOLAR

    39,81% 0,04
  • EURO

    46,88% 0,27
  • GRAM ALTIN

    4275,38% 0,39
  • Ç. ALTIN

    6808,69% 0,00