Tarih: 16.10.2020 13:11

'Hatay´a Orman Bölge Müdürlüğü kurulacak'

Facebook Twitter Linked-in

Hüseyin Yayman, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile TBMM´de bir araya gelerek Hatay´daki yangın ve yanan alanların ağaçlandırılmasını değerlendirdiklerini, talep edilen bölge müdürlüğü konusunda da Bakan Pakdemirli´nin talimat verdiğini kaydetti.

Yayman, şu paylaşımı yaptı: “Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Bekir Pakdemirli Beyle TBMM´de biraraya gelip Hatay´daki yanan alanların ağaçlandırılmasını konuştuk. Kıymetli Bakanımızın, Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey beye talimatıyla Hatay Orman Bölge Müdürlüğü kuruluyor kuruluyor. Hatay´ımıza hayırlı uğurlu olsun.”

AKP Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, yangın mahallinde Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli´ye refakat ederken Milletvekilleriyle Hatay´a Orman Bölge Müdürlüğü kurulmasını talep ettiklerini bildirdi.

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur da katıldığı bir televizyon programında bu yöndeki ihtiyaca dikkat çekerek Hatay Orman Bölge Müdürlüğü´nün kurulmasını talep ettiğini hatırlattı. Güzelmansur, “Bu çağrımın karşılık bulmasından son derece memnunum. Tüm eleştiri, öneri ve taleplerimiz daha güçlü, daha aydınlık Hatay için” paylaşımı yaptı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —