Hatay´da AKP´ye katılım

Hatay´da AKP´ye katılım

Milli Beka Hareketi üyelik formunu doldurdu

Antakya/SES

Milli Beka Hareketi Hatay Temsilcileri, eski belde belediye başkanları ile daha farklı partilerde görev alınan bazı isimlerin de arasında bulunduğu 100 kişinin AKP´ye katıldığı açıklandı. AKP´den yapılan açıklamaya göre, partiye katılan isimler arasında kapatılan Narlıca Belde Belediye Başkanı Mehmet Çil, Kışlak Belde Belediye Başkanı Mehmet Ali Yarar, Aktepe belde Belediye Başkanı Selahattin Çolak, Küreci Belde Belediye Başkanı Mehmet Karakaya, Ovakent Belde Belediye Başkanı Mehmet Yalçın ile Kumlu Belediyesi eski Başkanı Rıfat Akkuyu da bulunuyor.
Partisine katılım için yapılan ziyarette konuşan AKP Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, 'Ülkemizin milli güvenlik anlamında yaşadığı sıkıntılı süreçte adına yakışır şekilde Milli Beka Hareketinin safımızda yer alması alkışlanacak ve övülecek bir durum. AK Parti olarak dimdik ayaktayız. Şu anda ülkede sanki partimiz bu yerel seçimlerde oyunu kaybetti gibi bir algı yönetimi var. Tamam, İstanbul ve Ankara büyükşehir belediyelerini kaybettik. Ancak ülkede Cumhur İttifakının aldığı oy yüzde 52 ve yerel seçimlerde bu oran korundu. Yani yerel seçim tekrar bir Cumhurbaşkalığı seçimi olsaydı yine Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımızRecep Tayyip Erdoğan kazanmış olacaktı. Bu milletin ferasetine bizler her zaman güveniyoruz. Varlığımızın yegâne sebebi millet ve devlete hizmet etmektir' değerlendirmesini yaptı. Birçok şer gücün Türkiye´yi şahlanan halinden nasıl geriye adım arttıracaklarına yönelik planlar yaptığını savunan Yeloğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: 'Türkiye´yi nasıl diz çöktürebilir? Nasıl istediğimiz gibi oyuncağımız yaparız, diye düşünen şergüçler karşımızda birleşerek, seçimlere geliyor. İçeriden ve dışarıdan her türlü desteği almalarına rağmen yüzde 52 oyumuzu sağladık. Afrin´deki olaylara bu coğrafyadaki insanlar şahit. Fırat´ın doğusu tamamen gündemde. Adeta ABD ile restleşmeye kadar gittiğimiz bir olgu. Çok şükür ki ABD karşısında ya da dış güçler karşısında diz çöken değil, tam tersine dimdik ayakta duran ve doğruyu haykıran bir genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız var. Bundan da iftihar ediyoruz. Bazı insanlarda artık Erdoğan düşmanlığı öyle bir yere varmış ki Türkiye düşmanlığını Erdoğan düşmanlığını eşdeğer kılmış. Bu emellerine ulaşamayacaklar. Bizler yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz.'
Milli Beka Hareketi Hatay Temsilcisi ve partinin MYK üyesi Ahmet Bilen de yaptığı açıklamada, 'Cumhurbaşkanımıza koşulsuz ve karşılıksız destek vermek için geldik. Kara ve karanlık odakların 17-25 Aralık ile başlayıp, gezi olayları ile devam ettirilen puslu ve pis senaryoları tutmayınca, 15 Temmuz cunta girişimi ile demokrasiye darbe yapmaya kalkan haçlı zihniyetinin oyunlarını hepimiz gördük ve şahit olduk. Türk Devleti´nin lideri Recep Tayyip Erdoğan da milli duruşu sayesinde kara ve karanlık planlar paramparça edilmiştir. Ülkemizde oynanan oyunlar nettir. Milli birlik ve milli egemenliğimiz pusu ve kuşatma altındadır. Şimdi yapmamız gereken 15 Temmuz´da olduğu gibi bu gün de şehadet emrini almak için gözümüz kulagımızın devletin en tepesinde olmasıdır. Bu noktadan hareketle hiçbir partiye üyeliği olmayan Milli Beka Hareketi mensupları olarak AK Parti´ye üyeliğimiz yaptırmak için geldik. Milli Beka Hareketi olarak devletimizin en tepesindeki çelikten olan iradenin yanında çelik gibi durmak için geldik. Üyeliklerimiz milli bir üyeliktir ve bu duruşumuz milli bir duruştur' dedi. Milli Beka Hareketi Hatay temsilcileri davul zurna ile AKP´ye geçişlerini kutladı.



"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

İlkokul öğrencileri vali koltuğunda

Sembolik başkan 'denetim' istedi

CHP il başkanı istifa etti

"Mücbir sebep hali en az bir yıl uzatılmalı"

Prof. Görür: Faylardaki stres transfer oldu

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Yükleniyor

  • BIST 100

    10082,71%-0,11
  • DOLAR

    32,37% -0,14
  • EURO

    34,63% -0,47
  • GRAM ALTIN

    2391,53% -1,78
  • Ç. ALTIN

    3886,52% -0,62