Tarih: 07.06.2023 11:36

Hatay’da ilaçlama polemiği

Facebook Twitter Linked-in

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin haşere ve sinek mücadelesiyle ilgili valiliği bilgilendirerek ilçe belediyelerini göreve davet etmesinin ardından İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Sorumluluk sizin ama, ilaçlamayı zaten yapıyoruz” dedi.

İskenderun Belediyesi, farklı noktalarda periyodik olarak ilaçlama çalışmalarını sürdürdüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin sivrisinek, karasinek ve uçkun ile mücadele kapsamında mahallelerde periyodik ilaçlama çalışması yaptığı bildirildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Hatay Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olmasına rağmen, halkımızın huzurunu gözeterek, Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince, şehrimiz genelinde tüm mahalle ve sokaklarımızda uçkun, larva ve haşerelere karşı etkin bir biçimde ilaçlama çalışmalarımız kesintisiz devam edecektir ”dedi.

Başkan Tosyalı, “Çalışmalarımızda doğal dengeyi gözeterek, çevreye ve insan sağlığına zararsız Sağlık Bakanlığından onaylı ve standartlara uygun ürünleri tercih ederek ilaçlama yapıyoruz. Çalışmalarımız mevsim boyunca tüm mahallelerimizde etkin bir şekilde devam edecek” bilgisini paylaştı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —