Hatay’da kardan kapanan yollar açılıyor

Hassa, Altınözü, Antakya, Yayladağı, Belen ve İskenderun’un yüksek kesimlerinde belediye ekiplerinin yolları açma çalışması devam ediyor.

HATAY 4.02.2023 21:27:00 0
Hatay’da kardan kapanan yollar açılıyor

Hatay’ın yüksek kesimlerinde kar yağışı devam ediyor. Kar yağışından kapanan yolların açılması için Hatay Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışmalarını akşam saatlerinde de sürdürdü. Meteoroloji yarın sabah saatlerinden itibaren Hatay’ın yüksek kesimlerinde kuvvetli kar yağışı uyarısı yaptı.

39 noktada çalışma

Kar yağışından dolayı kapanan yollarla ilgili HBB’den yapılan yazılı açıklamada şu bilgiler paylaşıldı: “Kar yağışı nedeniyle ilimiz genelinde 39 noktada, 19 iş makinesi ile çalışma gerçekleştirdik. Hassa'da toplam 16 noktada 5 iş makinesi ile çalışma yapıldı, kapanan yollar açıldı. Altınözü ve Yayladağı'nda toplam 14 noktada 5 iş makinesi ile çalışma yapıldı, kapanan yollar açıldı. Antakya'da 1 noktada 2 iş makinesiyle çalışma yapıldı, kapanan yollar açıldı. İskenderun ve Belen'de toplam 6 noktada 5 iş makinesi ile çalışma yapıldı, kapanan yollar açıldı. 2 noktada 2 iş makinası ile çalışmalar devam ediyor. Ayrıca açılan yollarda tuzlama çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Altınözü Hanyolu'nda kar küreme çalışmalarımız devam ediyor.”

Belediyeden kar topu şenliği

Hatay’ın yüksek kesimlerinde kar yağışı yaşamı olumsuz etkilerken, kar yağışının yaşanmadığı kıyı kesiminde İskenderun Belediyesi tarafından kar şenliği gerçekleştirilecek. Belediye ekiplerinin çocuklar için kar taşıyacağı şenlik yarın saat 10.00’da başlayacak.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

Resmi bayramlaşma bugün

Hatay’da kuraklık kapıda

MCG Tower'da bilirkişi raporu; 17 katlı yapılaşma 'yanlış'

Dönmez: Kaynak olmazsa dükkan kapanır

Belen Tüneli yapımı devam ediyor

Abdullah Cömert anıldı

İskenderun DEM, yeni yönetimini belirledi

12 kat yüksekliğe izin yok

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Kadınlar şerbet dağıtarak tanıtım yaptı

Yetiştiği topluluğa şef olarak döndü

  • BIST 100

    10877,52%-3,57
  • DOLAR

    41,15% 0,08
  • EURO

    47,94% -0,49
  • GRAM ALTIN

    4679,46% 1,80
  • Ç. ALTIN

    7405,65% 1,15