Tarih: 02.05.2018 09:37

Hataylı kadınlar, yarı finalde

Facebook Twitter Linked-in

Antakya/SES

Serinin ilk maçında sahasında yenilen, deplasmanda elde ettiği galibiyetle seriyi eşitleyen Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, bu sonuçla Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Play-Off´ta yarı finale çıkmış oldu.
Antakya Spor Salonu´nda önceki gün oynanan karşılaşmada, Paris ve Bahar ile sayı üreten Hatay takımı, ilk çeyrekte Mersin takımına 14-15 yenildi.
İkinci çeyreğe hızlı başlayan Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Mitchell ve Snytsina ile farkı açtı ve soyunma odasına 40-22 önde girdi.
Üçüncü çeyrekte ise Mersin Büyükşehir Belediyespor takımı etkili oldu. Pota altınıda skor üretmeye çalışan Mersin takımı farkı azalttı ve bu çeyreği Hatay Büyükşehir Belediyespor 49-37 önde tamamladı. Maçın final çeyreği de büyük çekişmeye sahne oldu. Maçın tamamlanmasına 05.59 kala fark 1 sayıya indi ve 51-50 oldu. Bu dakikadan sonra savunmadyı güçlendiren Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, karşılaşmayı 64-56, seriyi de 2-1 kazandı ve yarı finale yükseldi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —