Tarih: 01.10.2019 11:42

Hatayspor: 1-Eskişehir: 0

Facebook Twitter Linked-in

Akın Bodur/İskenderun

TFF Spor Toto 1. Liginde mücadele eden Hatayspor, sahasında konuk ettiği Eskişehirspor´u 1-0´lık skorla yendi ve sahadan 3 puanla ayrıldı. Hatayspor yönetimi ise, takımın teknik direktörü İlhan Palut´la yollarını ayırdı.
Karşılaşmanın ilk yarısı yapılan ataklarla geçti ancak sonuç alınamayınca bu yarı golsüz sona erdi. Maçın ikinci yarısında Barbosa yerine Gökhan´ı oyuna dahil eden Hatayspor, istediği gole karşılaşmanın 57. dakikasında ulaştı. Bu dakikada Caner´in ortasını takip eden Mirkan kafa vuruşuyla topu filelere gönderdi: 1-0. Maçın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca, karşılaşma Hatayspor, Eskişehirspor karşısında 1-0 galip geldi.
Hatayspor yönetimi ise takımın teknik direktör İlhan Palut´la yolların ayırdı. Hatayspor yönetiminin bu kararı birçok Hatayspor taraftarı tarafından eleştirildi. Bazı taraftarlar, Hatayspor´un teknik direktör olarak Palut´la devam etmesinin doğru bir karar olacağını ve bunun kulüp yönetimi ya da HBB Başkanı Lütfü savaş tarafından açıklanmasını istedi. Öte yandan bir gazetede yer alan Hatayspor´un takımın teknik direktörlüğüne Gökhan Zan´ı getireceği ve bu konuda anlaşmanın sağlandığı iddiası ise doğrulanmadı. Gökhan Zan, Hatayspor´la anlaşmasının olmadığını açıkladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —