Hatayspor 2 sözleşmeyi uzattı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup´ta şampiyon olarak Spor Toto 1. Lig´e yükselen Hatayspor, iç transferde orta saha oyuncusu Yılmaz Özeren ile anlaşmaya vardı.

GÜNCEL 18.05.2018 09:49:23 0
Hatayspor 2 sözleşmeyi uzattı

Antakya/SES

 Özeren´in sözleşmesi 1 yıl daha uzatıldı. Hatayspor´un başarısındaki payıyla dikkati çeken kaleci Akın Alkan ile sözleşme ise 2 yıl daha uzattı.
Hatay Büyükşehir Belediyesi HBB´den yapılan yazılı açıklamaya göre, bu sezon 31 maçta forma giyen ve takımına 6 gollük katkıda bulunan 29 yaşındaki Yılmaz ile 1 yıllık daha sözleşme imzalandı.
Yılmaz Özeren, Hatayspor´da kalmaktan mutlu olduğunu belirtti. Özeren, “Kulübümde kaldığım için çok mutluyum. 1. Lig´de başarılı olarak Süper Lig´e çıkmayı hedefliyoruz. Hedeflerimize emin adımlarla ilerleyeceğiz” dedi.

Akın: Başarıyı sürdüreceğiz
Takımı ile yeni başarılara imza atmak istediğini ifade eden 29 yaşındaki kaleci Akın, “Hep beraber başarılı bir sezon geçirdik ve 1. Lig´de bu başarımızı devam ettirmek istiyoruz. Takımımda kaldığım için çok mutluyum. Bu sezon sergilediğim performansı daha da ileri taşımak istiyorum” diye konuştu.
Yeni sezonda da hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirten Hatayspor Kulübü Başkanı Mehmet Maden, yeni sezona iddialı bir kadroyla giriş yapmak istediklerini, bu nedenle transfer çalışmalarına hız verdiklerini kaydetti. Maden, “Taraftarlarımızın gönlü rahat olsun. 1. Lig´de de göze hoş gelen futbol oynayıp başarılı olacağız. Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş´ın da koyduğu hedefler doğrultusunda hem Hatayspor hem de kent sporu her zaman zirvede yer alacak” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: Yılmaz Özeren Akın Alkan

"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

Geçici işçlerin akitleri feshedildi

Hatay’da 4 yeni İdare Mahkemesi

Levrek balığının işlenmesine ‘araştırma desteği’

Belen’de Kut'ül Amare Zaferi kutlaması

17 milyon lira "başvurusu"

Hak-İş'ten 1 Mayıs açıklaması

Arsuz'da belediyenin borcu 63 milyon lira

1 Mayıs, kutlanıyor

Çiftçiler tarlalarına girerken izin alıyor

15 günde 13 kilometre kanalizasyon temizlendi

Yapı denetim firmalarının ‘el altından’ istediği rakamlar soru önergesi

79,5 milyon dolarlık 'gaz giderme tesisi’

  • BIST 100

    10208,70%1,62
  • DOLAR

    32,39% 0,12
  • EURO

    34,68% 0,01
  • GRAM ALTIN

    2400,66% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00