Hatayspor Kulübü Başkanı Mıstıkoğlu istifa etti

Hatayspor Kulübü Başkanı Mıstıkoğlu istifa etti

SPOR 25.12.2024 14:13:00
Hatayspor Kulübü Başkanı Mıstıkoğlu istifa etti

İskenderun/SES
Trendyol Süper Ligde mücadele eden Atakaş Hatayspor, Hatayspor Kulübü Başkanı Levent Mıstıkoğlu, dün akşam görevinden istifa ettiğini açıkladı. Mıstıkoğlu'nun yerine Hatayspor Genel Sekreteri Ahmet Atıç'ın getirilmesi bekleniyor.

"Kulüp başkanımız sayın Levent Mıstıkoğlu görevinden istifa etme kararı almıştır. Bu süreçte destek veren tüm taraftarlarımıza teşekkür eder, kulübümüzün geleceği için en iyi dileklerimizi sunarız. Saygılarımızla." ifadesinin yer aldığı Hatayspor,'un sosyal iletişim sitesinden yapılan 'kamuoyuna' başlıklı paylaşımında, Atakaş Hatay Spor Kulübü Başkanı Levent Mıstıkoğlu'nun istifa açıklaması olarak da şunlara yer verildi: "Değerli Atakaş Hatayspor ailesi, sevgili taraftarlarımız ve spor kamuoyu;

Bugün, büyük bir onurla yürüttüm Atakaş Hatayspor Kulübü Başkanlığı görevinden istifa ettiğimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu karar, kulübümüzün menfaatlerini en ön planda tutarak uzun ve dikkatli bir değerlendirmenin sonucunda alınmıştır. 
Görevde bulunduğum süre boyunca Atakaş Hatayspor'umuzun hak ettiği yere ulaşması için yönetim kurulumuz, teknik ekibimiz bir oyuncularımızla birlikte büyük bir özveriyle çalıştık. Ancak, içinde bulunduğumuz süreçte kulübümüzün geleceği için daha farklı bir yönetemi ihtiyaç duyulduğuna inanıyorum.

Bu süre zarfında desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen büyük Hatayspor taraftarına, kulüp çalışanlarına, futbolcularımıza ve değerli teknik ekibinize teşekkürü bir borç bilirim. Ayrıca bu görevi yürütürken bana güvenen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Öntürk başta olmak üzere, Hatay Valisi Mustafa Masatlı’ya, milletvekillerimize, Recep Atakaş bey ve tüm paydaşlarımıza minnettarlığımı ifade etmek isterim.

Bu kararımın Atataş Hatayspor‘umuzun daha güçlü bir yapıya kavuşması adına yeni bir başlangıç olmasını temenni ediyorum. Kulübümüzün başarılarına her zaman yürekten destek vereceğim. Atakaş Hatayspor‘un Süper Lig’de daha büyük zaferlere imza atacağına inancım tamdır. 

Bundan sonra da bir Atakaş Hatayspor sevdalısı olarak her zaman kulübümüzün yanında olmaya devam edeceğim. 25.12.2024. Saygı ve sevgilerimle."
 

Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi

İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı

İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı

İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor

İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü

Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”

Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor

Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki

Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi

Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı

Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın

Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu

Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi

Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti

HBB'den grevdeki işçilere destek

  • BIST 100

    16119,15%-0,25
  • DOLAR

    44,26% 0,01
  • EURO

    51,26% -0,05
  • GRAM ALTIN

    6404,70% -3,26
  • Ç. ALTIN

    11186,94% 0,00