Tarih: 24.07.2020 17:35

Hatayspor´da ´süper lig´ görevlendirmesi

Facebook Twitter Linked-in

Akın Bodur/İskenderun

 Hatayspor yönetimi, kulubün onursal başkanı Lütfü Savaş başkanlığında yaptığı toplandıda, takımın yeni sezonda oynayacağı süper lig öncesinde yönetimin görev dağılımı belirlendi.
Hatayspor Kulübünden yapılan açıklamada şunlara yer verildi: 'Büyükşehir Belediye Başkanı ve onursal başkanımız Lütfü Savaş başkanlığında toplanan yönetim kurulumuz, yeni görev dağılımını belirledi. Buna göre Hatayspor Yönetim Kurulu´nun görev dağılımı şu şekildedir:
Başkan: Nihat Tazearslan
Başkanvekili: Aydın Toksöz
Başkanvekili: Mustafa Baştuğ
Genel sekreter: Mustafa Özat
Futbol şube sorumlusu: Ender Yardımcı
Basın sözcüsü: Rahmi Vardı
Sayman ve taraftarlardan sorumlu yöneticiler: Mehmet Bozkurt ve Selçuk Akıllı
Altyapı sorumluları: Mehmet Savaş, Nevzat İnan ve Doğan Samsun
Sponsorluk, reklam ve pazarlamadan sorumlu yöneticiler: Aydın Toksöz, İhsan Ar ve Osman Oğuzhan Çolak
Hatay Storeler sorumlusu: Selçuk Akıllı
Türkiye Futbol Federasyonu temsilcisi İbrahim Edhem Sunar.
Açıklamada, 'Yeniden yapılanan Futbol şubemizde; Sportif Direktörlük görevine Fatih Kavlak, Sportif Direktör Yardımcılığına Gökhan Zan getirilmiştir. Murat Bereket İdari Menajerlik görevine devam edecektir' ifadesine yer verildi.

Hatayspor, Altıparmak´la yollarını ayırdı
Hatayspor, teknik direktörü Mehmet Altıparmak´la yolları ayırdı. Hatayspor Kulübünden yapılan açıklamada şunlara yer verildi: 'Teknik direktörümüz Mehmet Altıparmak ve ekibiyle, karşılıklı anlaşılarak yollarımız ayrılmıştır. Kendisine ve ekibine, Hatayspor´a emekleri ve katkıları için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde sonsuz başarılar dileriz.'
Hatayspor yönetiminin, Altıparmak´tan boşalan teknik direktörlük için Bursaspor Teknik Direktörün Samet Aybaba ve Galatasaray´da görev alan Hırvat teknik direktör Igor Tudor´un üzerinde durduğu savunulurken, bir başka iddiaya göre de yönetim Aybaba ile anlaşmaya varmış durumda.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —