Tarih: 28.01.2019 11:33

HBB: 104- Canik: 69

Facebook Twitter Linked-in

Antakya/SES

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi´nde mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, sahasında konuk ettiği Canik Belediyespor´u 104-69´lik skorla yendi.
Antakya Spor Salonu´nda önceki gün oynanan karşılaşmada sahada etkili olan takım Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı oldu. Rakiine karşı daha iyi bir oyun sergileyen ve sahada baskı oluşturan Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Cansu ve Merve ile skor ürettiği maçta ilk çeyreği 34-19 önde tamamladı.
Karşılaşmanın ikinci çeyreğinde oyunun kontrolü elinde tutmayı sürdüren Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, soyunma odasına 54-33 üstün giren takım oldu.
İkinci yarıda da sahadaki üstünlüğünü bırakmayan Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Williams´ın baskılı ve Merve ve Ayşegül´ün skorlarıyla üçüncü çeyreği 85-51 önde tamamladı.
Maçın son çeyreğinde de sahadaki üstünlüğünü koruyan Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, sahasında konuk ettiği Canik Belediyespor´u 104-69´luk skorla yendi ve maçı da kazandı.
HBB´den yapılan açıklamaya göre, maç sonrası değerlendirmede bulunan Canik Belediyespor antrenörü Ekin Baş, dar rotasyonla ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti. Hatay Büyükşehir Belediyespor antrenörü Aikaterini Chatzidaki de kazanmak için oynadıklarını ve bunu başardıkları için mutlu olduklarını söyledi

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —