Tarih: 19.11.2020 11:06

HBB 3-0 yendi

Facebook Twitter Linked-in

Antakya/SES

Türkiye Erkekler Voleybol 1. Liginde mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, deplasmanda Asur Gençlik´i 3-0 yendi.
Ligde oynadığı dört maçın tamamında galibiyeti elde eden Hatay Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, ligin iddialı takımları arasında bulunduğu belirtiliyor.
Karşılaşmanın ilk setinde rahat bir oyun ortaya koyan Hatay Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, bu sette rakibini 25-19 yendi ve setlerde 1-0 öne geçti. İkinci sette başa baş bir mücadele yaşandı. HBB´den yapılan açıklamaya göre, bu sette üstünlüğün sürekli el değiştirdi ve rakibine göre iyi oynayan Hatay Büyükşehir Belediyespor seti 26-24 önde tamamlayarak, durumu 2-0 yaptı. Maçın üçüncü setinde mücadele yaşandı ancak Hatay Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, bu seti de 25-23 tamamlayarak, karşılaşmayı 3-0 kazandı.

Erteleme maçını da kazandı
Hatay Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, daha önce oynanması gereken ancak federasyon kararıyla ertelenen Mardin takımı Yeni Kızıltepe Spor takımını sahasında konuk ettiği maçı da 3-2 kazandı. Karşılaşmanın ilk setini 25-21 kazanan Hataylı voleybolcular, ikinci sette 23-25 yenildi ve 1-1 oldu. Maçın üçüncü setinde de oyun üstünlüğünü elinde tutan Yeni Kızıltepe Spor takımı, bu seti 21-25 kazandı ve 1-2 öne geçti. Dördüncü sete saha üstünlüğünü eline geçiren Hatay Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı bu seti 25-22 kazandı kazanıdı ve setlerde durumu 2-2 yaptı. Maçın tie-break setinde rakibinin öne geçmesine izin vermeyen Hatay Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı bu seti alınca karşılaşmayı da 3-2 kazandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —