Tarih: 12.05.2021 15:33

HBB: 30- Eskişehir: 30

Facebook Twitter Linked-in

Antakya/SES

Türkiye Hentbol Erkekler 1. Liginde mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, Eskişehir Ormanspor ile 30-30 berabere kaldı. Antakya´da oynanan karşılaşmayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, eşi Nazan Savaş´la birlikte izledi.
Maçın ilk yarısını 16-17 geride tamamlayan Hatay Büyükşehir Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, Eskişehir Ormanspor ile maçtan 30-30 skorla berabere ayrıldı ve ligi 5. tamamladı.
Maç sonrası düşüncelerini paylaşan HBB Başkanı Savaş, şu değerlendirmeyi yaptı: “Hatay´da Hatay Büyükşehir Belediyesi Hentbol Takımımız, Eskişehir Ormanspor ile güzel bir mücadele verdi. Maç sonucu 30-30 skorla berabere bitti. Zaten Eskişehir Ormanspor şampiyonluğu garantilemiş ve kupasını almıştı. Buradaki maçta da Hatay Büyükşehir Belediyespor inşallah önümüzdeki Süper Lig´de olmanın vizesini almış. Bugüne kadar emeği geçen yönetimimize , hocamıza, teknik heyetimize ve hentbolcu kardeşlerimize teşekkür ediyorum. İki yılda iki lig atlayan Hatayspor´da olduğu gibi hentbol takımımızın da Süper Lig´de başarılı olacağından eminiz. Aynı zamanda Türk sporuna, milli takıma ve Hatay´a bu süreç içerisinde de genç hentbolcular katarak, bizleri onurlandıracak takımımızı tebrik ediyor, teşekkür ediyorum. Süper Lig´de Hatayspor´umuz ve kadın basketbol takımımız vardı. İnşallah bu sene hentbol takımı da olacak. Voleybol takımımızı da inşallah seneye Süper Lig´e çıkmasını görürüz.'




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —