Tarih: 06.11.2018 10:49

HBB, Beşiktaş´ı 16 farkla yendi

Facebook Twitter Linked-in

Antakya/SES

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Liginde mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, sahasında konuk ettiği Beşiktaş´ı 88-72´lik skorla yendi.
Antakya Spor Salonu´nda önceki gün oynanan karşılaşmayı kazanan Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, ligde oynadığı dört maçı da kazanmış oldu.
Geçen hafta oynadığı Euroleague maçının ardından ligde sahasında Beşiktaş´ı konuk eden Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Abdelkader ve Cansu Köksal ile skor üretti ve ilk çeyreği 34-18 önde tamamladı. İkinci çeyrekte de üstünlüğünü sürdüren Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Abdelkader ile skor üretmeye devam ederek, soyunma odasına 53-28 önde gitti.
Karşılaşmanın ikinci yarısında da üstünlüğünü koruyan Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, üçüncü çeyreği 76-47 önde tamamladı. Maçın son çeyreğinde rakibinin kendisini yakalamasına fırsat vermeyen Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, karşılaşmayı 16 sayı farkla ve 88-72´lik skorla kazandı.
HBB´den yapılan açıklamaya göre, maçta, Hind Ben Abdelkader attığı 37 sayı ile maçın en skorer ismi olurken,18 sayı üreten Cansu Köksal galibiyette önemli rol oynadı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —