Tarih: 21.04.2021 14:04

HBB, finale veda etti

Facebook Twitter Linked-in

Antakya/SES

Türkiye Erkekler Voleybol Birinci Lig Play Off final maçında mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyespor, Jeopark Kula Belediyespor´u 3-1´lik setlerle yendi, ancak Milas Belediyespor´a da 1-3´lük skorla yenilince, finale veda etti.
HBB´den yapılan açıklamada şunlara yer verildi: 'Erkekler Birinci Lig Play Off´ta mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, Jeopark Kula Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Hatay Büyükşehir Belediyespor, karşılaşmayı 3-1 kazanarak yoluna kayıpsız devam etti. Karşılaşmanın ilk setini Jeopark Kula Belediyespor 25-19 önde tamamladı. Hataylı voleybolcular, ikinci sette daha rahat bir oyun ortaya koydu. Rakibini file önünde durdurmayı başaran ve fazla sayı şansı tanımayan Hatay Büyükşehir Belediyespor, ikinci seti 15-25 kazandı. Çekişmeli geçen mücadelenin üçüncü setini mavi beyazlılar 27-29 skorla tamamladı ve 2-1 öne geçti. Karşılaşmanın son setinde de üstünlüğünü koruyan Hatay Büyükşehir Belediyespor, seti 24-26, maçı da 3-1 kazandı.
Hatay Büyükşehir Belediyespor, Milas Belediyespor ile de karşı karşıya geldi. HBB Erkek Voleybol Takımı, konuk olduğu salonunda hakimiyet kurarak ilk seti 19-25 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci seti büyük mücadeleye sahne oldu. Saha hâkimiyetini kurmasına rağmen istediğini alamayan Hatay Temsilcisi, ikinci seti 25-20 skorla geride tamamladı ve durum 1-1 oldu. Üstünlüğün sürekli el değiştirdiği üçüncü seti mavi beyazlılar, 25-22 skorla kaybetti ve 2-1 geriye düştü. Hatay Temsilcisi, son sete atak yaparak başlasa da istediği sonucu elde edemeyerek seti 25-23 skorla kaybetti ve 3-1´lik skorla finale veda etti.'




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —