Tarih: 14.12.2022 17:01

HBB: 3-Bursa Büyükşehir: 2

Facebook Twitter Linked-in

Antakya/SES
AXA Sigorta Türkiye Erkekler Voleybol Efeler Liginde mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyespor Erkekler Voleybol takımı, sahasında konuk ettiği Bursa Büyükşehir Belediyespor 3-2'lik setlerle yendi.
Ligin 12. haftasında Antakya'da oynanan karşılaşmada setler çekişmeli geçti. Maçın ilk setinde oyuna ağırlığını koyan Bursa Büyükşehir Belediyespor bu seti 25-21 kazandı ve 1-0 öne geçti. İkinci sette oyunun hakimi Hatay Büyükşehir Belediyespor Erkekler Voleybol takımı oldu. Bartozs ve Burhan ile file önünde skor üreten Hatay Büyükşehir Belediyespor Erkekler Voleybol takımı, ikinci seti 25-16 kazandı ve setleri 1-1 yaptı.
Maçın üçüncü setini Bursa Büyükşehir Belediyespor takımı 25-13 kazandı. Karşılaşmanın dördüncü setinde oyunun üstünlüğünü Hatay Büyükşehir Belediyespor Erkekler Voleybol takımı aldı ve Fatih Eren ve Furkan ile skor üreterek, bu seti 25-19 kazandı. Bu sonuçla karşılaşma tie-break setine gitti.
Maçın beşinci setinde üstünlük sürekli el değiştirdi ve Hatay Büyükşehir Belediyespor Erkekler Voleybol takımı, seti 15-11, maçı da 3-2 kazandı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —