HBB´den sitede iftar

HBB´den sitede iftar

Hatay Büyükşehir Belediyesinin (HBB), Ramazan ayında ilçelerde ´kardeşlik sofrası´ adıyla düzenlediği iftarlar sürüyor. HBB´nin ´kardeşlik sofrası´, Antakya´nın Zirve Sitesinde kuruldu.

Antakya/SES

 İftara, HBB Başkanı Lütfü Savaş da katıldı. İftara katılan vatandaşlara mercimek çorbası, kuru fasulye, bulgur pilavı ve lokma tatlısı ikram edildi. İftar sonrası HBB Şehir Tiyatrosu sanatçıları da Geleneksel Türk Tiyatrosu oyunlarından Karagöz ve Hacivat, Orta Oyun, Meddah, Aşuk ile Maşuk Dansı, davul eşliğinde mani ve hikayelerini sahneledi. HBB, ´kardeşlik sofrası´nın Ramazan ayı boyunca devam edeceğini belirtti.
Hatay Büyükşehir Belediyesi, Samandağ da iftar sofrasını kurdu. İftar yemeğine CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, HBB Başkan Savaş, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir de katıldı. HBB Şehit Tiyatrosu oyuncuları, iftar sonrası Samandağlılar için Karagöz ve Hacivat, Orta Oyun, Meddah, Aşuk ile Maşuk Dansını da sahneledi.

Payas´ta külliyede iftar
Payas Belediyesi de koruyucu ailelerle iftarda buluştu. Payas Sokullu Mehmet Paşa Külliyesinde verilen iftara, Payas Belediye Başkanı Bekir Altkan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı AR-GE Daire Başkanı Bayram İnce, Aile ve Sosyal Politikalar Hatay İl Müdürü Ali Sandıkçı da katıldı. İftarda konuşan İnce, ailelerin yapmış olduğu destekle çocukların geleceklerine nasıl yön verdiklerini, koruyucu ailenin yanında kalan çocukların özlerindeki ışıltıyı gördüklerini ifade etti. İftara katılanlar daha sonra külliyeyi de gezdi.



Anahtar Kelimeler: lütfü savaş

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

CHP, 'ön seçime' devam ediyor

Grev 273. gününde

Hatay, kurak iller arasında

Üniversite alanına, 'sanayi alanı' kararı

İskenderun Engelliler, Avrupa Kupası'nda oynayacak

AÇKD: Dikmece’nin yüzde 80’ine el konuldu

Atık bertarafına 50 milyon hibe çabası

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

Muammer Aksoy Caddesi 3 şeritli oldu

Suriye'deki katliam Cevevi'ne protesto edildi

Kurum, 'fahri hemşehrilik beratını' aldı

HTO'dan 56 hekime plaket

Hekimler 14 Mart'ta buluştu

"Tozlu havada maske kullanın"

Prof. Yılmaz'dan gastroenteroloji bilgilendirmesi

Yükleniyor

  • BIST 100

    10275,80%0,46
  • DOLAR

    39,84% 0,11
  • EURO

    46,95% 0,39
  • GRAM ALTIN

    4274,15% 0,36
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20