Tarih: 14.08.2024 11:28

HBB'den 4 ilçeye 6 plaj

Facebook Twitter Linked-in

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), Hatay’ın turizm kenti olması amacıyla projelerin sürdürüldüğünü, 4 ilçede toplamda 6 yeni plaj alanının yapımının gerçekleştirildiğini bildirdi. HBB ekiplerinin Payas, İskenderun, Arsuz ve Samandağ ilçelerindeki kıyı şeritlerinde düzenleme yaptığı açıklandı.

HBB'den yapılan açıklamaya göre, Hatay Büyükşehir Belediyesi ekipleri il genelinde yapılan tespit çalışmaları sonrasında 4 ilçedeki kıyı estetiğini arttırmak ve vatandaşların sahilde daha konforlu bir vakit geçirmeleri adına çalışma yaptı.

Ekiplerin Payas, İskenderun, Arsuz ve Samandağ ilçelerindeki kıyı şeritlerinde düzenleme yaptığı anlatılan HBB açıklamasında şunlara yer verildi: "Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı görevileri tarafından 6 farklı noktada yapılan çalışmalarda plajlarda duş-wc alanı konuşlandırıldı, şemsiye ile şezlong yerleştirildi ve yeşillendirme çalışmaları yapıldı. Hatay’ın her alanda yeniden inşa edilmesi ve turizmin canlanmasına katkı sağlayacak projeler devam edecek. Yapılan hizmetler ile vatandaşların sahil ve kıyı şeritlerinde daha konforlu bir şekilde vakit geçirecek."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —