HBB'nin yeni kadrosu meclisle tanıştı

HBB'de Kahramanmaraş’ın önceki dönem Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ün Genel Sekreter olarak atanmasıyla yerel siyasette ve belediyeki kadrolaşma devam ediyor...

HATAY 27.06.2024 12:26:00 0
HBB

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Genel Sekreterliğine getirilen Hayrettin Güngör, Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Kandemir ile Özel Kalem Müdürü Gökhan Sevim ve yeni daire başkanları meclis üyeleriyle tanıştı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Meclisi 2024 Yılı Haziran Ayı Toplantısı 2. Oturumu, Antakya HBB Yerleşkesi A Blok’ta Meclis Toplantı Salonu’nda Başkan vekili Seydi Öztürk başkanlığında gerçekleştirildi.

Kadroların yenilendiği HBB'nin yeni Özel Kalem Müdürü Gökhan Sevim, Zabıta Dairesi Başkanı Gökhan Yıldırım, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Rüstem Bahadırlı, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Sadettin Çakır, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Melih Erginses, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Bahattin Toptaş, Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanı Abdülbasit Körük, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Mehmet Erdoğan, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Oğuz Kaan Mete, Park-Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanı Erol Yılmazgil, Makine İkmal Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Mustafa Kırmızı meclis üyelerine tanıtıldı.

Güngör meclise hitap etti

Oturumda söz alarak meclis üyelerine seslenen Genel Sekreter Hayrettin Güngör, "İnşallah, birlikte Hatay’ımıza katkı sağlamak için gayret edeceğiz. Hatay’ımızın yeniden imar ve inşası için birikimlerimizi gayretli bir şekilde kullanarak hep beraber şehrimizi ayağa kaldıracağız" diye konuştu. 

 

 


Anahtar Kelimeler: ' kadrosu meclisle tanıştı

İskenderun'da trafiğin yönü yine değişiyor!

HBB'nin yeni kadrosu meclisle tanıştı

Kurtbağı'nda kayısı rekoltesi düştü

İskenderun Otogarı, Cebike'ye

Sanayi kuruluşlarına HBB denetimi

Hatayspor, transfere 456 milyon lira harcayabilecek

Kreşte tarım eğitimi de verilecek

Hak sahiplerinin 10 Ağustos'a kadar borçlanabilecek

Figen öğretmen gözyaşlarıyla uğurlandı

AKP'den 'istişare toplantısı'

Hatayspor 'tek listeyle' kongreye gidiyor

Gadir Hum Bayramı kutlandı

Çirkin'den Suriyelilere 'toprak almayın' çağrısı

9 boğulma tehlikesi, 2 boğulma

Öğretmen Figen Yıldırım yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    10446,24%1,00
  • DOLAR

    32,52% 0,03
  • EURO

    34,94% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2437,27% 0,08
  • Ç. ALTIN

    3954,23% 0,00