Tarih: 24.10.2023 16:05

Hedef her konteynerkente bir acil müdahale ekibi

Facebook Twitter Linked-in

Hatay’da konteyner kentlerdeki görevlilere acil durumlara daha hızlı müdahale eğitim devam ediyor. Konteynerkentlerde yangın müdahale eğitiminde 81 çalışana ulaşıldı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) İtfaiye Daire Başkanlığı, yangınla mücadele ve arama kurtarma çalışmalarının yanı sıra eğitim çalışmalarını da sürdürüyor.

HBB İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından konteyner kentlerdeki görevlilere yangından korunma, yangına müdahale etme ve acil durumlarda tahliye konularında eğitimler verildi.

Temel afet bilincinin arttırılması ve bu konuda farkındalık oluşturulması amacıyla gerçekleştirilen eğitim programlarında şu ana kadar Defne ilçesinde bulunan 6 konteyner kentte 81 çalışana eğitim verildi.

HBB yetkilileri, amaçlarının konteyner kentlerde görevli personellerden acil durum ekipleri oluşturarak olası bir kriz anında ilk müdahalenin erken yapılmasını sağlamak olduğunu belirtti. İlk etapta Defne ilçesinde bulunan 16 konteyner kentte verilecek eğitimler, Hatay genelinde tüm konteyner kentlerde düzenlenecek.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —