Tarih: 18.04.2018 10:33

“Hedefimiz üst lige çıkmak”

Facebook Twitter Linked-in

Orhan Yıldız/İskenderun

Başkan Dingil, “Disiplinli bir çalışmayla ve disiplinli bir bütçeyle takımımızı yükselteceğiz. Takımızı bir üst lige çıkarmak için elimizden gelen desteği imkânlar ölçüsünde vereceğiz” dedi.
2017-2018 Futbol Sezonu Hatay Süper Amatör Küme Play-Off karşılaşmasının son haftasında Samandağ Spor´u 1-0 yenerek şampiyon olan İskenderun Belediye Spor´un futbolcuları, kulüp yöneticileri İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil´e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Eski görkemli günlere dönülebilir mi?
Kulüp Başkanı Levent Duman, ziyarette desteklerinden dolayı Başkan Dingil´e teşekkür etti, zorlu bir maratondan başarılı bir şekilde çıktıklarını söyledi.Teknik direktör Mehmet Kurt da, takımına güvendiğini ve İskenderun Belediyespor´un eski görkemli günlerine döneceğini söyledi.

Şampiyonluk kupasıyla hatıra fotoğrafı
Futbolcularla şampiyonluk kupasıyla hatıra fotoğrafı çektiren Belediye Başkanı Seyfi Dingil´de 'Ben umutluyum, inşallah bu takımı da BAL´da en üst sıralara taşıyacağız. Disiplinli bir çalışmayla ve disiplinli bir bütçeyle takımımızı yükselteceğiz. Takımızı bir üst lige çıkarmak için elimizden gelen desteği imkânlar ölçüsünde vereceğiz. Bu konuda İskenderun´un tek yürek olması gerekiyor. Bunu başarabilirsek daha üst lige takımımızı çıkartabiliriz. Şampiyon olan futbolcularımızı tebrik ediyor, bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz' diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —