'Her mahalleye eşit hizmet vereceğiz'

AKP İskenderun Belediye Başkan adayı Fatih Tosyalı, seçim çalışmalarını ziyaret ve toplantılarl sürdürüyor.

SİYASET 27.02.2019 10:57:36 0

Akın Bodur/İskenderun


İskenderun´da 4 Nolu Sağlık Tesisi ve Sağlık Parkındaki KETEM´i ziyaret eden, taksici, dolmuş soförleri ve vatandaşlarla buluşan, esnafla görüşen AKP İskenderun belediye Başkan adayı Tosyalı, kent için çok önemli projeleri hayata geçireceklerini belirtti.
Gültepe mahallesi hattına çalışan dolmuş şoförlerini ziyaret eden Tosyalı, “Trafik çilesini görüyoruz, yaşıyoruz. Battı-çıktı ile ilgili problemler var. En çok mağduriyeti şoför esnafı yaşıyor. Allah´ın izniyle, Hatay Büyükşehir Belediyesi ile İskenderun Belediyesi´ni kazanıp, uyumlu bir çalışma içerisinde olacağız. Battı çıktının üzerini kapatıp, dolmuş şoförlerimizin şehre rahatçı girip çıkışını sağlayacağız. İskenderun´u çukurlardan kurtaracağız' değerlendirmesini yaptı.
Akçay tır garajı, iş makinası garajına giden, işyeri ve kahve ziyareti yapan Tosyalı, görüşmelerinde 31 Mart yerel seçimleriı için destek istedi. Gün içerisinde mahalle toplantılarına da ağırlık veren Tosyalı, İHH´yı ziyaret etti, Buluttepe ve Gültepe mahallesinde yöre sakinleriyle bir araya geldi. Tosyalı, “İnşallah oluşturduğumuz gönül köprüleriyle daha güzel bir İskenderun için el ele vereceğiz. İlçeyi ve mahalleleri yakışır bir gelişmişlik seviyesine ulaştırmak en büyük hedefimiz olacak. Projelerimiz hazır. Her mahallemize eşit hizmet vereceğiz” dedi.

İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı

İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı

İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor

İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü

Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”

Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor

Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki

Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi

Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı

Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın

Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu

Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi

Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti

HBB'den grevdeki işçilere destek

Hatay ormanları yanıyor

  • BIST 100

    16443,38%-1,90
  • DOLAR

    43,96% 0,17
  • EURO

    51,93% 0,05
  • GRAM ALTIN

    7404,10% 0,99
  • Ç. ALTIN

    11910,55% 0,80