'Her mahalleye eşit hizmet vereceğiz'

AKP İskenderun Belediye Başkan adayı Fatih Tosyalı, seçim çalışmalarını ziyaret ve toplantılarl sürdürüyor.

SİYASET 27.02.2019 10:57:36 0

Akın Bodur/İskenderun


İskenderun´da 4 Nolu Sağlık Tesisi ve Sağlık Parkındaki KETEM´i ziyaret eden, taksici, dolmuş soförleri ve vatandaşlarla buluşan, esnafla görüşen AKP İskenderun belediye Başkan adayı Tosyalı, kent için çok önemli projeleri hayata geçireceklerini belirtti.
Gültepe mahallesi hattına çalışan dolmuş şoförlerini ziyaret eden Tosyalı, “Trafik çilesini görüyoruz, yaşıyoruz. Battı-çıktı ile ilgili problemler var. En çok mağduriyeti şoför esnafı yaşıyor. Allah´ın izniyle, Hatay Büyükşehir Belediyesi ile İskenderun Belediyesi´ni kazanıp, uyumlu bir çalışma içerisinde olacağız. Battı çıktının üzerini kapatıp, dolmuş şoförlerimizin şehre rahatçı girip çıkışını sağlayacağız. İskenderun´u çukurlardan kurtaracağız' değerlendirmesini yaptı.
Akçay tır garajı, iş makinası garajına giden, işyeri ve kahve ziyareti yapan Tosyalı, görüşmelerinde 31 Mart yerel seçimleriı için destek istedi. Gün içerisinde mahalle toplantılarına da ağırlık veren Tosyalı, İHH´yı ziyaret etti, Buluttepe ve Gültepe mahallesinde yöre sakinleriyle bir araya geldi. Tosyalı, “İnşallah oluşturduğumuz gönül köprüleriyle daha güzel bir İskenderun için el ele vereceğiz. İlçeyi ve mahalleleri yakışır bir gelişmişlik seviyesine ulaştırmak en büyük hedefimiz olacak. Projelerimiz hazır. Her mahallemize eşit hizmet vereceğiz” dedi.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Hatay ormanları yanıyor

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

25 yıl sonrasının Arsuz'unu planladılar

Milletvekili Özel; “İskenderun Şehir Hastanesi ve TOKİ konutlarına ulaşım rahatlayacak”

Bakan Yumaklı: Soğutma çalışmalarına başlandı

Sivas katliamda yaşamını yitirenler, İskenderun'da anıldı

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar’dan Hatay ve Kilis’te tarımsal inceleme

Kabotaj Bayramı kutlandı

CHP'li Servet Mullaoğlu: "Partimize yönelik saldırılar siyasi darbe girişimidir"

AKP'den genişletilmiş il danışma meclisi toplantısı

Renan Koen kültürel miras için seslendirdi

Şehit Pamir'e 'park yasağı'

  • BIST 100

    10208,76%-1,56
  • DOLAR

    41,79% 0,15
  • EURO

    48,73% -0,27
  • GRAM ALTIN

    5724,11% -1,68
  • Ç. ALTIN

    9886,33% 1,99