Her sandık bölgesine 1 avukat

CHP Hatay milletvekili adayı Riyat Kırmızıoğlu, toplumsal muhalefetin seçimden sonrası birleşmesini değil, seçim öncesinde bunun sağlanmasının zorunlu olduğunu ifade etti.

SİYASET 21.06.2018 10:05:04
Her sandık bölgesine 1 avukat


Akın Bodur
Partisi CHP´nin İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ile birlikte Evimiz İskenderun Süpürge Derneği ile Ayna İskenderun Kültür Sanat Derneğini ziyaret eden Hatay milletvekili adayı Kırmızıoğlu, parlamentoda güçlü konumda olabilmek için en az 301 milletvekilinin olmadığı gerektiğini belirtti. Kırmızıoğlu, 'Her oyun önemi var. İsimlerin de önemli olduğu seçim yaşıyoruz. Millet ittifakıyla, sandık güvenliği sağlandı. CHP, seçimden sonra oluşacak koalisyonun büyük ortağıdır. Muharrem İnce de ikinci tur seçiminde cumhurbaşkanı olacak' diye konuştu.
24 Haziran seçimlerinin farklı olduğunu ve daha çok algı üzerine gittiğini anlatan Kırmızıoğlu, kendisinin program üzerinden çalışma yaptığını söyledi. Her türlü öneriye açık politiayı sürdürdüğünü anlatan Kırmızıoğlu, partisinin Hatay´da birinci parti olacağını, seçim çalışmalarının motivasyon ve temposunun yüksek bir kampanya ile devam ettiğini belirtti.
İskenderun´da oy kullanılacak 486 sandıkta görev yapacar parti görevlilerine eğitim verildiğini, gönüllü avukatların katılımıyla her sandık bölgesinde en az bir avukatın da seçim sonuçlanıncaya kadar görev alacağını ifade eden CHP İskenderun İlçe Başkanı Mansuroğlu da görevlilerin sandıklardaki ıslam imzalı tutanakların örneğini alacağını söyledi. Mansuroğlu, seçimlerde yaşanacak itirazların sandık başında yazılı ve tutanağa geçmemesi halinde daha sonra yapılacak itirazların incelemeye alınmayacağını da anımsattı.

Anahtar Kelimeler: sandık bölgesine avukat

İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı

İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı

İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor

İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü

Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”

Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor

Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki

Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi

Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı

Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın

Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu

Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi

Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti

HBB'den grevdeki işçilere destek

Hatay ormanları yanıyor

  • BIST 100

    15601,63%-0,65
  • DOLAR

    44,01% -0,11
  • EURO

    51,14% -0,03
  • GRAM ALTIN

    7275,38% -0,35
  • Ç. ALTIN

    11762,06% -1,54