'Hizmet odaklı gönül belediyeciliği yapacağız'

Eski milletvekili Yılmaz, Antakya Belediye Başkanı oldu

Antakya/SES

Antakya Belediye Başkanı seçilen Hatay eski Milletvekili İzzettin Yılmaz, Antakya Adliyesinde düzenlenen törenle mazbatasını alıp, görevine başladı.
Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz´ın mazbata törenine Hatay Milletvekilleri, AKP ve MHP il ve ilçe yöneticileri de katıldı. Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, mazbatasını belediye meclis üyeleriyle birlikte aldı ve makamına oturarak, görevine başladı.
Antakya Belediyesinde törenle karşılanan yeni belediye başkanı İzzettin Yılmaz, kendisini kutlamak için gelenlere ´hoş geldiniz´ diye seslendi. Yoğun bir seçim sürecinde hep beraber olduklarını anlatan ve seçimde çalışan, katkı verenlere teşekkür eden Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, 'Allah hepinizden razı olsun. Cumhur ittifakının tüm teşkilatına, arkadaşlarımıza, hanım bacılarımıza, kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonra söz verdiğimiz gibi Antakya´da hizmet odaklı gönül belediyeciliğine cumhurbaşkanımızın emirleri doğrultusunda devam edeceğiz. Biz sizlerin her zaman hizmetinde olacağız. Artık belediyecilikte gönül belediyeciliği diyoruz. Halkımızın gönül rızası için çalışacağız' değerlendirmesini yaptı.
Antakya Belediye Başkanı Yılmaz, alkışlar eşliğinde oturduğu makamında tebrikleri kabul etti, tebrik ziyaretine gelenlere teşekkür edip, konuklarını kapıya kadar uğurladı.



Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

Kentte 'genel denetim'

Ramazan Şenliği incelemesi

İskenderun ADD'ye yeni yönetim

3 belediyeden Suriye ziyareti

AKP'den eş zamanlı '28 Şubat' açıklaması

Hatay Turizm Master Planı Çalıştayı

HBB'den Ramazan denetimi

Deprem kadın ve engellileri üretimden çekti

Yüksekokullarda müdürler değişti

Standart dışı üretim de sürüyor ceza da

Hatay'da tarımı 'don' vurdu

Milletvekili Çirkin: Kaç mükellef mücbir sebepten yararlandı?

Tescilli binaların restorasyon toplantısı

Gümrüklü antrepo işletmecilerinin ziyareti

CHP, iş insanlarıyla buluştu

Yükleniyor

  • BIST 100

    9317,24%-0,84
  • DOLAR

    37,96% 0,31
  • EURO

    43,24% 0,21
  • GRAM ALTIN

    4074,09% 0,30
  • Ç. ALTIN

    6621,05% 0,78