Holdingten tam donanımlı ana sınıfı

Kibar Holding tarafından İskenderun'da yapılan Kılıç Ali Paşa İlkokulu’nda tam donanımlı ana sınıfını eğitim-öğretime açıldı.

EĞITIM 29.11.2022 14:47:00 0
Holdingten tam donanımlı ana sınıfı

İskenderun/SES
Ana sınıfının açılış törenine skenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Hayta, Kibar Holding CEO’su Haluk Kayabaşı da katıldı. .
Ana sınıfının açılışında konuşan Kibar Holding CEO’su Kayabaşı, “Detaylı bir fizibilite çalışmasından sonra yaklaşık 4 yıl önce devreye aldığımız Kibar Gönüllüleri projesiyle 'eğitim ve çocuk' alanlarını önceliklendirerek, bu alanda fırsat eşitliğine imkân sağlamayı kendimize hedef edindik. İskenderun’da bir ‘ilk’ olma özelliği taşıyan, tam donanımlı bir ana sınıfı kazandırdık. Ana sınıfı müzik, kitap, blok, sanat, fen, dramatik oyun ve masa oyuncakları merkezleri gibi her biri çocukların gelişimine büyük katkı sağlayacak birimlerden oluşuyor" dedi.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Hatay ormanları yanıyor

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

25 yıl sonrasının Arsuz'unu planladılar

Milletvekili Özel; “İskenderun Şehir Hastanesi ve TOKİ konutlarına ulaşım rahatlayacak”

Bakan Yumaklı: Soğutma çalışmalarına başlandı

Sivas katliamda yaşamını yitirenler, İskenderun'da anıldı

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar’dan Hatay ve Kilis’te tarımsal inceleme

Kabotaj Bayramı kutlandı

CHP'li Servet Mullaoğlu: "Partimize yönelik saldırılar siyasi darbe girişimidir"

AKP'den genişletilmiş il danışma meclisi toplantısı

Renan Koen kültürel miras için seslendirdi

Şehit Pamir'e 'park yasağı'

  • BIST 100

    10941,79%3,14
  • DOLAR

    41,93% -0,15
  • EURO

    48,75% -0,23
  • GRAM ALTIN

    5539,53% -0,59
  • Ç. ALTIN

    9439,52% -0,12