İbrahim Güler AKP İl Başkanı

Ahmet Atıç´ın istifasıyla boşalan AKP Hatay İl Başkanlığı görevine İbrahim Güler atandı. AKP Hatay İl Başkanlığı´na Atıç´ın istifası sonrası Hicret Kumru vekalet ediyordu.

SİYASET 4.01.2018 10:57:20 0
İbrahim Güler AKP İl Başkanı

Güler, AKP Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş´tan mazbatasını alarak göreve başladı. Antakya Ticaret ve Sanayi Odası meclis üyesi ve Hatay Ro-Ro´nun Başkanı İbrahim Güler, mülteciler konusunda aktif çalışmaları ile de bilinen bir isim.

Hatay İl Başkanlığı´na atamayı Ataş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla duyurdu. Ataş, “Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ile yapılan istişareler sonucunda Hatay İl Başkanlığı´na İbrahim Güler atanmıştır. Hatay´ımıza ve partimize hayırlara vesile olmasını temenni ederim” dedi.

Adaylar mülakata çağrılmıştı

Güler, Aralık ayında AKP genel merkezine mülakat için davet edilen 5 isim arasında yer alıyordu. AKP Hatay İl Başkanlığı için çağrılan diğer isimler ise şunlardı: Şemsettin Günay, Ramazan Alparslan, Hicret Kumru, Mehmet Sayın.

/resimler/2018-1/4/0834183017121.jpg

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

  • BIST 100

    10347,6%1,77
  • DOLAR

    40,06% 0,05
  • EURO

    47,13% 0,34
  • GRAM ALTIN

    4279,63% 0,32
  • Ç. ALTIN

    6856,22% 0,50