İbrahim Güler AKP İl Başkanı

Ahmet Atıç´ın istifasıyla boşalan AKP Hatay İl Başkanlığı görevine İbrahim Güler atandı. AKP Hatay İl Başkanlığı´na Atıç´ın istifası sonrası Hicret Kumru vekalet ediyordu.

SİYASET 4.01.2018 10:57:20 0
İbrahim Güler AKP İl Başkanı

Güler, AKP Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş´tan mazbatasını alarak göreve başladı. Antakya Ticaret ve Sanayi Odası meclis üyesi ve Hatay Ro-Ro´nun Başkanı İbrahim Güler, mülteciler konusunda aktif çalışmaları ile de bilinen bir isim.

Hatay İl Başkanlığı´na atamayı Ataş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla duyurdu. Ataş, “Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ile yapılan istişareler sonucunda Hatay İl Başkanlığı´na İbrahim Güler atanmıştır. Hatay´ımıza ve partimize hayırlara vesile olmasını temenni ederim” dedi.

Adaylar mülakata çağrılmıştı

Güler, Aralık ayında AKP genel merkezine mülakat için davet edilen 5 isim arasında yer alıyordu. AKP Hatay İl Başkanlığı için çağrılan diğer isimler ise şunlardı: Şemsettin Günay, Ramazan Alparslan, Hicret Kumru, Mehmet Sayın.

/resimler/2018-1/4/0834183017121.jpg

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

68 konuta 'boşaltın' tebligatı

Öğrenciler, öğretmenlerini istedi

Zirai don, üreticiyi etkiledi

"Taş ocağı istemiyoruz"

Katledilen kadınlar için sessiz oturdular

Meslekte 30 yılı doldurdular

Belen Erasmus ekibi Portekiz kursuna katıldı

Dik, Footvolley başkan yardımcı

“Deprem sonrası şiddet arttı”

Yayman, yeniden baş temsilci

  • BIST 100

    11288,054788%-0,71
  • DOLAR

    41,10% 0,23
  • EURO

    47,98% -0,04
  • GRAM ALTIN

    4562,43% 1,19
  • Ç. ALTIN

    7244,37% 0,74