İbrahim Güler AKP İl Başkanı

Ahmet Atıç´ın istifasıyla boşalan AKP Hatay İl Başkanlığı görevine İbrahim Güler atandı. AKP Hatay İl Başkanlığı´na Atıç´ın istifası sonrası Hicret Kumru vekalet ediyordu.

SİYASET 4.01.2018 10:57:20 0
İbrahim Güler AKP İl Başkanı

Güler, AKP Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş´tan mazbatasını alarak göreve başladı. Antakya Ticaret ve Sanayi Odası meclis üyesi ve Hatay Ro-Ro´nun Başkanı İbrahim Güler, mülteciler konusunda aktif çalışmaları ile de bilinen bir isim.

Hatay İl Başkanlığı´na atamayı Ataş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla duyurdu. Ataş, “Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ile yapılan istişareler sonucunda Hatay İl Başkanlığı´na İbrahim Güler atanmıştır. Hatay´ımıza ve partimize hayırlara vesile olmasını temenni ederim” dedi.

Adaylar mülakata çağrılmıştı

Güler, Aralık ayında AKP genel merkezine mülakat için davet edilen 5 isim arasında yer alıyordu. AKP Hatay İl Başkanlığı için çağrılan diğer isimler ise şunlardı: Şemsettin Günay, Ramazan Alparslan, Hicret Kumru, Mehmet Sayın.

/resimler/2018-1/4/0834183017121.jpg

Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

  • BIST 100

    9417,7%1,64
  • DOLAR

    38,15% 0,08
  • EURO

    43,65% -0,01
  • GRAM ALTIN

    4071,50% -0,65
  • Ç. ALTIN

    6581,31% 0,00