Tarih: 21.01.2019 10:12

İçin ailesinin acısı

Facebook Twitter Linked-in

İskenderun/SES

Bursa Devlet Hastanesi kadın doğum bölümünde çalışan ve oturduğu apartmanın beşinci katındaki balkondan aşağıya düştüğü belirtilen İskenderunlu hemşire Elvan İçin (32), kaldırıldığı Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kurtalamıyarak, yaşamını yitirdi. Genç hemşire Elçin İçin´in cenazesi, yapılan otopsi getirildiği memleketi İskenderun´da önceki gün toprağa verildi.
Elvan İçin´in cenazesi, İskenderun´da ailesinin oturduğu Sakarya Mahallesi Başkent Sitesi´ne getirilerek, helallik alınması sonrası mahalledeki camiye götürülerek, cenaze töreni düzenlendi ve ardından Çankaya Mezarlığında sonsuzluğa uğurlandı.
Elvan İçin´in cenaze törenine Hatay Milletvekili Suzan Şahin ile CHP ilçe ve il yönetimi, kenteki bazı siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının yönetcileri ile ailesi ve seveneri de katıldı. Cenaze törenine katılanlar İçin ailesinin acısını paylaşmaya çalıştı. 7 yıllık hemşire Elvan İçin´in ülümüyle ilgili arkadaşlarını ifadelerine başvuran polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. Elvan İçin´in, 2014 yılından beri Bursa Devlet Hastanesinde hemşire olarak çalıştığı öğrenildi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —