İki kategoride şampiyonlar belirlendi

Amatör Küme Gençler Ligi

SPOR 6.05.2019 10:45:02 0
İki kategoride şampiyonlar belirlendi

Orhan Yıldız/İskenderun

Hatay Amatör Küme Gençler Ligi U 14 ve 16 kategorilerinde oynanan maçlarla, kategorilerde şampiyonlar belli olmaya başladı. U 16 Liginde mücadele eden İskenderun Kayra Spor, U 14 Liginde mücadele eden Arsuz İlk Adım Spor şampiyon oldu.

Kayra, U 16 şampiyonu
Hatay Amatör Küme U 16 Liginde mücadele eden İskenderun Kayra Spor, Ekinci Spor´u 4-0´lık skorla yendi. Maçta, İskenderun Kayra Spor´un gollerini Mehmet Tüfekçi (2), Abdurrahman Toprak ile Seğmen Kantarcı attı.
Kırıkhan Stadında oynanan karşılaşmada Ekinci Spor karşısında sahadan 4-0 galip ayrılan ve şampiyon olan İskenderun Kayra Spor, Hatay´ı Türkiye Şampiyonasında temsil etmeye hakkını elde etti.

U 14´lerde şamiyon: İlk Adım Spor
Hatay Amatör Küme U 14 Liginde mücadele eden Arsuz İlk Adım Spor, İskenderun Yükseliş Koleji takımını 7-0 mağlup etti. Bu sonuçla İlk Adım Spor, şampiyon oldu ve Hatay´ı Türkiye Şampiyonasında temsil etme hakkını kazandı.
Hatay amatör Küme Gençler Ligi U 14 kategorinde dereceye giren takımlar belirlendi. Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Başkanı Mehmet Öztürk, Hatay Büyükşehir Belediye Spor, Ekinci Spor, Arsuz İlkadım Spor ile Yükseliş Koleji Spor kulüplerinin kendi kategorilerinde şampiyon olduklarını açıkladı. Şampiyon olan takımlara kupalarını Öztürk ile Saha Komiserleri Derneği Hatay Şube Başkanı Haluk Görün ve ASKF yöneticisi Mustafa Bayraktar verdi.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Hatay ormanları yanıyor

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Payas Plajına 'Su Oyun Parkı'

"Hatay, santraller ve taş ocaklarına teslim edildi"

25 yıl sonrasının Arsuz'unu planladılar

Milletvekili Özel; “İskenderun Şehir Hastanesi ve TOKİ konutlarına ulaşım rahatlayacak”

Bakan Yumaklı: Soğutma çalışmalarına başlandı

Sivas katliamda yaşamını yitirenler, İskenderun'da anıldı

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar’dan Hatay ve Kilis’te tarımsal inceleme

Kabotaj Bayramı kutlandı

CHP'li Servet Mullaoğlu: "Partimize yönelik saldırılar siyasi darbe girişimidir"

AKP'den genişletilmiş il danışma meclisi toplantısı

  • BIST 100

    10897,93%0,25
  • DOLAR

    41,98% 0,08
  • EURO

    48,82% 0,27
  • GRAM ALTIN

    5354,91% 1,04
  • Ç. ALTIN

    8925,65% -0,24